Çaresin Çaresizim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çaresin Çaresizim![]() kafamı dağıtmak için yapmadığım şeyleri yapar olmuşum şimdi farkettim ![]() ![]() seni hatırlatan herşeyden uzak kalmaya çalışıyorum ![]() bi yerde okumuştum:çaresizseniz çare SİZSİNİZ demişti ![]() çarem yok!!çarem senmişsin meğer![]() ![]() kendimle başbaşayım neye yarar??bana lazım olan,çarem olan sensinki! soğuk ve itici artık baltığım herşey Allahım bu nasıl bir dert??düşünüyorum yastığıma basımı koyduğum her gece bir yolu olmalı diyorum,bulamıyorum![]() ![]() ne kadar doldurmuşum kendimi seninle ![]() gidince anladım,gidince bomboş kaldım![]() ![]() Artık hayallerimi anımsamak bile işkence gibi,artık hayallerimde sen yoksun! seninle ilgili hayal bile kuramıyorum!!korkuyorum inanırmısın??düşünmekten bile korkuyorum ![]() ![]() yine bir yerde okumustum:kalabalık içinde bile yalnızım diyordu yazan gülmüştüm!şimdi çok iyi anlıyorum,beni sensiz bıraktığın günden bu yana onlarca kişinin içinde yalnız yaşıyorum ![]() ![]() ne kadar şey okumusum?neden böyle zamanlarda aklıma geliyorki?? zaten kötüyüm!! dokunduğum,baktığım her şeyde zaten seni hatırlıyorum ![]() ![]() nafile çabalarım!bu zalim bi oyun ![]() seni geri wermeyecek çok iyi biliyorum![]() ![]() ağlamaktan utanacağım aklıma bile gelmezdi kızacağını biliyorum![]() ![]() hıçkırıklarım olmadan tek gecem geçmiyorki artık ![]() ![]() boş boş bakmanın ne demek olduğunuda öğrendim kafam seninle dolu,içim seninle mesgul![]() ![]() konusan insanları dinlermiş gibi yapıyorum onların tabiriyle boş boş bakıyorum![]() ![]() yaşıyorum işte,ama eksik ama fazla ![]() yaşıyorum![]() ![]() ![]() çaresin,çaresizim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|