![]() |
Seni Sevmeyeni Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sevmeyeni Sevmek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes onu sevmediğinden kesin emin olduğu birine bir hediye alsın ve şuna benzer şeyler yazan bir kartpostal yollasın: Sana her zaman Bana kimi zaman Sevmesi zor gelen biri var ![]() O seni seviyor senin O nu sevmediğin kadar Peki bir insan onu sevmeyen birini niye sever? E ama ben onu seviyorum: Ya ben onu, beni sevmemesine rağmen sevmemezlik edemiyorsam? O benim varlığıma yas tuturken, ben onun varolmasını için için kutluyorsam? Geçen hafta uçakta kitap okurken, başıma dikildi bu düşünce ![]() ![]() Böylesine laik bir münasebeti arabeskleştirmek niye? Bilmiyorum işte onu ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de kendimi sevmiyorum: Bu benim çok kolay başardığım, o yüzden yapınca övünemediğim bir özelliğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu atışa 'kompleksli, kıskanıyor, çekemiyor' gibilerinden karşılık verip, topu taca atmamalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sevilen değil, sevenim: Adaptation filminde buna benzer bir laf vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca, onun kendini hiç sevmeyen biri olması, beni sevmesini imkansız kılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nil Karaibrahimgil |
![]() |
![]() |
|