![]() |
Aşkın Fotoğrafı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Fotoğrafı![]() Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sIkisarak oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim ![]() Yuzlerinde bir tebessum vardi ![]() ![]() Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti ![]() ![]() ![]() Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen anlasiliyordu ![]() ![]() ![]() Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bize ![]() ![]() Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz' Sevdigimin elini daha sIki sIki tuttum ![]() ![]() ![]() Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, sIkayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak' degil midir? ![]() ![]() ![]() Ve iste ekte yer alan bu fotogafi buyuterek evimin en gorunur yerine astim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|