Anne Beni Çocuk Yap |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Beni Çocuk YapEn Çok Neyi Yakıştırmadım ki Kendime ? Aşk Acısı Çekmeyi mi,Yaralanmayı mı,Gülüp Geçmeyi mi, Beceremediğime Öfkelenmeyi mi,Kendimi Sorgulamayı mı ? Belki de,Aşkın Kısa Süreli Bir Ahenk Olduğunu Unutup, Çocuksu Bir Saflikla,Belki Dalgınlıkla,Belki de Bile Bile Ladesle, Zaten Aşkın Sorumluluğunu Üstlenmştim Bir Şekilde ![]() ![]() ![]() Herkezin Kafası Karışık Artık Günümüzde, Mevsimler Bile Karışık Baksanıza ![]() ![]() ![]() Sonbahara İnat,Hala Maviler,Pembeler,Beyazlar Uçuşuyor Sokaklarda Güneş Serin Geçen Yazın İzlerini Yok Etmek İstercesine Tenimde Işıldıyor ![]() ![]() ![]() Bir Mevsimden Diğerine Tükenirken Ömür,Nadastaki Toprak Gibi Daha Çok, Ama Kesinlikle Daha Fazla Üretebilmek İçin Durmalı mi Biraz Yoksa ? Yorgun Gönlü Biraz Tatile mi Göndermeli Acaba ? Aşk Ya Çolgonloktor Yada Hiç Şey ! Diyerek Geçirilen Ömüre, O İnançlara,Adrenelinin Tavan Yaparak, Başladiği Sevdalara Neler Oluyor ? Şimdi Neresinden Tutunmalı ki Yeniden Aşkın ? Neresinden Tutunmalı ki, Avuçlara Önce Mavi Boncuk Bırakıp Sonra da En Olmadık Yerinden Yaralayan Hayatın ? Çılgınca Çarpması, Gülen Gözleri Tekrar Geri Getirebilmesi İçin, Umutların ? Neresinden ??? Anne Beni Tekrar Çocuk Yap ! Çocuk Yap ki Her Şeye Tekrar Çocuksu Neşeyle, Heyecanla Bakabileyim, Dünyanın Kirliliğini, İlişkilerin Yozlaştığını Görmeden, Ne Olursa Olsun, Çocuksu Rahatlığımla Hayatın Neresinde, Tutunacağımı Bileyim ![]() ![]() |
|
|
|