![]() |
Bugün En İyi Arkadaşım Bana Bir Tokat Attı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün En İyi Arkadaşım Bana Bir Tokat AttıBugün forward olarak aldigim bir mail ![]() ![]() ![]() ![]() ©LEVIS-501 Çölde yolculuk eden iki arkadaş hakkında bir hikaye anlatılır ![]() Yolculuğun bir aşamasında iki arkadaş tartışırlar biri ötekine bir tokat atar ![]() 'BUGÜN EN IYI ARKADASIM BANA BIR TOKAT ATTI ![]() Yıkanabilecekleri bir vahaya rastlayana dek yürümeyi sürdürürler ![]() ![]() 'BUGÜN EN IYI ARKADASIM BENIM HAYATIMI KURTARDI ![]() Tokadı vuran ve sonra arkadaşının hayatını kurtaran kişi ona şöyle der; senin canını yaktığımda bunu kum üzerine yazın ama şimdi kayaya kazıyorsun ![]() Öbür arkadaş ona şöyle cevap verir:'Biri bizi incittiğinde bunu kum üzerine yazmalıyız ki bağışlama rüzgarı estiğinde onu silebilsin ![]() ![]() INCINMELERINIZI KUMA, GÖRDÜGÜNÜZ IYILIKLERI KAYALARA KAZIMAYI ÖGRENIN ![]() Denilir ki özel birini bulmak bir dakikanızı alır,onu değerlendirmeniz bir saat içinde olur,onu sevmek için bir gün yeter ama sonra onu unutabilmek için bir ömrün geçmesi gerekir ![]() |
![]() |
![]() |
|