![]() |
Adalet Adilmidir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adalet AdilmidirGünlerden bir gün eski Afyon müddeiumumilerinden olan rahmetli dedemden bana intikal etmiş birkaç eski kitaptan birinin içinde katlanıp unutulmuş A5 ebadında üzeri elyazısı bir kağıt buldum ![]() Kağıtta arap harfleriyle şöyle yazıyor; Karahisar müddeiumumi muavinliği canib-i alisine (savcı yardımcılığı yüksek makamlarına) Sandıklı kazasının Çukurca kariyesinden(köyünden) Karahisar-i esbak müfti kerimesi(eski müftünün kızı) Esma muayene olundukta bundan tahminen 15 gün akdem(önce) bekrinin suret-i cebirle izale olunduğu(bekaretinin zor kullanarak bozulduğu) görülen alayimden numayan(belirtilerden apaçık) olduğu anlaşılmakla işbu rapor takdim kılındı ![]() 18 Mart 320 Karahisar belediye kabilesi(ebesi) Fatma Hayriye Kağıt deyip geçmeyin ![]() ![]() ![]() Ebe Fatma eline diviti alıp gacır gucur yazınca, altına da tumanından çıkartığı mühürü hohlayıp vurunca, işte oldu sana belge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kağıt aslında hayatının baharındaki bir genç kızın “recmedilerek” öldürülmesi gerektiğinin belgesidir ![]() Belki de kızcağız bu infazı ahaliye bırakmak istemeyen ailesi tarafından sürüklenerek kuytu bir köşeye götürülecek ve katli bizzat kendi aile fertleri tarafından oracıkta gerçekleştirilecektir ![]() Benzeri tarzda bir ölüm normalde bunu yaptığından şüphelenilen genç erkek için de söz konusu olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrı bunu emretmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adalet gerçekleştiricilerin ise etrafta ne kadar da çok olduklarını biliyoruz değil mi? Oysa ebe Fatma’nın Ferç’e(vulvaya) bakarak hazırladığı belgenin teknik dayanağını bugünkü bilgilerimize göre hiçbir teknoloji sağlayamıyor ![]() Belki kızın bakire olmadığı söylenebilir ![]() ![]() Ebenin raporu mahkeme dosyasına gireceğine(bir gaflet veya hıyanet sonucu) benim elimdeki kitabın arasında unutulmakla acaba adalet mi engellenmiş yoksa çok iyi birşey mi yapılmıştır ? Ya bugün Yoksa mahkemeler bugün de hala adalet dağıtmaya devam mı ediyorlar ![]() ![]() ![]() Şimdiki adaletler adil mi sizce ? Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|