![]() |
İsmi Özlem Olsun Kızımızın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmi Özlem Olsun KızımızınHer zaman olduğu gibi yine aklıma düştün be sevgili Sensiz geçen günleri saymaktan inan kendimi kaybettim Dön desem dönemezsin, gel desem gelemezsin ![]() ![]() Ne zaman kadar böyle sürecek bilmiyorum ama sana olan sevgim sonsuza kadar sürecek Bu yazıyı yazarken bizim şarkımızı açtım dinliyorum ![]() ![]() Hep bana çiçeğim derdin ya hep solmaktan korkardım Soldurdun bitirdin tükettin ![]() ![]() Zamanında çok çektirdim sana ama inan hiçbirini isteyerek yapmadım ![]() ![]() Sen hep geldin bana bitmesin diye ama bendeki inat ve gurur her şeye engel oldu ![]() ![]() Aşkımı, sevdamı doya doya yaşayamadım Ne sana doydum nede sevdama ![]() ![]() Hiç bitmesini istemedim ama şartlar öyle gerektirdi ![]() ![]() Keşke bu yazdıklarımı okuyabilsen ![]() ![]() Ama çok uzaklarda başka ellerdesin ![]() ![]() Aklıma geldikçe deli oluyorum, nefes alamıcakmışım gibi oluyoo Sonumun geldiğini düşünüyorum Acaba diyorum şimdiki kız benim gibi seviyomu seni Benim gibi bakabiliyomu gözlerinin içine Benim gibi kayboluyomu gözlerinin içinde ![]() ![]() Onunlada gidiyomusun her zaman gittiğimiz yere İkinize bize baktıkları gibi imrenerek bakıyolarmı ![]() ![]() Sevebiliyomusun onu benim kadar Yada o seviyomu benim seni sevdiğim kadar ![]() ![]() Sevemez sevdiğim sevemez ![]() ![]() Kimse benim seni sevdiğim kadar sevemez seni İçim çok acıyo murat yaptıklarım için sana çektirdiklerimin cezasını çekiyorum Ben senin kadar güçlü olamadım ![]() ![]() Umarım onunla mutlu olursun çokkk mutlu ol Kızımız olacaktıya ismini özlem koycaktık Vazgeçme kızın olursa ismini özlem koy Sana bebeğinle, eşinle mutluluklar Çok mutlu ol sevdiğimmm |
![]() |
![]() |
|