![]() |
Değerini Bilen Bütün Kadınlara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değerini Bilen Bütün KadınlaraDeğerini bilen bütün kadinlara Bir konusma sirasinda adamin biri kadinin birine sormus: 'Nasil bir erkek ariyorsun?' Kadin bir süre sessiz kaldiktan sonra adamin gözlerinin içine bakarak sormus: 'Gerçekten bilmek istiyor musun?' Adam biraz isteksiz, 'Evet' demis ![]() Ve kadin baslamis anlatmaya ![]() ![]() ![]() 'Bugün ve bu yasta bir kadin olarak, bir erkege onun benim için benim kendime yapabilecegimden fazla ne yapabilecegini soracak konumdayim ![]() Kendi masraflarimi karsilayabiliyorum; bir erkegin yada bir baska kadinin yardimina gerek duymadan evimi idare ediyorum ![]() ![]() Adam kadina bakmis ![]() ![]() Kadin hemen bu düsünceyi düzeltmis: 'Sözünü ettigim, para degil ![]() Ondan öte bir sey istiyorum ![]() ![]() Adam arkasina yaslanip kollarini kavusturarak kadindan biraz daha açiklama istemis ![]() 'Kendini zihnen mükemmellestirmeye çalisan birini istiyorum, çünkü sohbet ve zihnen uyarilma ariyorum ![]() ![]() Inananlarla inanmayanlarin bir araya gelmesi felakete yol açar ![]() Bir kadin olarak yasadiklarimi anlayacak kadar duyarli, ayagimi saglam basmami saglayacak kadar güçlü bir erkek ariyorum ![]() Saygi duyabilecegim birini ariyorum ![]() ![]() ![]() Kendi isini,hayatını yürütemeyen adama boyun egemem ![]() Boyun egme konusunda sorunum yok ![]() ![]() ![]() ![]() Tanri kadini erkege es ve yardimci olarak yaratmis ![]() ![]() Kadin aklindan geçenleri böyle döküverdikten sonra adama bakmis ![]() Adam yüzünde saskin bir ifadeyle oturakalmismis: 'Çok fazla istiyorsun ![]() ![]() 'Degerim çok fazla ![]() ![]() degeri çok fazla olan bütün kadinlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|