![]() |
Git |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() GitGönülsüz kelimeler düşer ya bazen dudaklarımızdan işte öyle bir kelime bu da, “ gidiyorum!” Aslında karşı gönlün en derinine kök salmış olmayı isterken, gözlerimizi indirip yere biraz toz biraz toprak arasından, belki içimizden akan isyanın hızından kuvvetlice dökülen sadece bir tek kelime : Gidiyorum ![]() Duyan kulaklar kabullenemesin, isyan etsin “gitme” desin diye bekleyen yüreğimizin belki vicdansız çırpınışlarıdır bu ama dil her zaman gönülden konuşmaz maalesef ![]() Dil; bazen gönlün her istediğinin tersine akar, tersine koşar, aksine eser … ![]() ![]() ![]() Ancak çocuklar arsızca ağlarlar istedikleri şeylere sahip olmak, paylaşmamak ve bırakmamak için ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül, “Sen git ben kalıyorum” diyebilir mi bedene? Bazen demese bile kalıverir, beden ise giderken kansız cansız bir iki adımdan ibarettir o kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arsız olmak gerek bazen, çocuk rahatlığında ![]() ![]() Karşı tarafı mecbur etmek, gönülden "Kal" demesini beklemeye gerek duymamak olsa da aslı eylemin, sonucu belki de "Kal!" kelimesini duyduracaktır kulaklarımıza ![]() ![]() ![]() Veya sadece “Gidiyorum” demeden önce “ Kalayım mı?” diye sormak ![]() Veya, sadece “Gidiyorum” demek… alıntı |
![]() |
![]() |
|