![]() |
Varlığın Yokluğuna Özdeş Şimdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varlığın Yokluğuna Özdeş ŞimdiVarlığın, yokluğuna özdeş şimdi… Yazıyorum birkaç dakika ağlamışlığın ve gözyaşının üstüne… … Sen bulanıklaşsan da, gözüm hep ufuktaki yalnız haberciyi gördü… Buğulanmış cama çarparken yağmur damlaları, ben çizdim bir kâlp içine iki bedeni… Zamanın bilmem hangi köşesindeydik hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() … Güzel kelimeler istiyordum senden … Ay ışıklarıyla yıkanmış, okuyunca en çirkin anlarımın anlamlaştığı, okuyunca dokunduğun gözlerimin mızmızlaştığı … … Kulağımın arkasına fısıldanmış güzel kelimeler biriktirmiştim ben sana oysa… terk edip gitmeseydin ansızın; duyacaktın … Ben çırpınırken bir kaşık suyun derinliğinde boğulmamak için, sen görünce beni böyle çaresiz, beni böyle çırılçıplak; tutup çıkarırsın diye uzatmıştım ellerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() … Yıllar geçti aradan ![]() ![]() Adımlarım daha büyük, daha hızlı ve daha sağlam… Yokluğunda büyüttüğüm acılarımı her gün tazelemek zoruma gitmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|