Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lütfen, sinirliyim

Sinirliyim Lütfen

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sinirliyim Lütfen

bu alemin kralı benim diyenler;

haberiniz olsun biz demokrasiye geçtik

yazık gerçekten yazık olduğunu düşünüyorum güzel kızlarımıza,yakışıklı arkadaşlarımızabende dahil yazık bizebirinin dur demesi lazım içimizdeki ezikliğe,görmemişliğe,acizlikte bir numara olan ama kafa kesen abilerimize

kendi çocukluğumu hatırlıyorum da;elindeki çikolatayı yanındaki arkadaşından sonra yemek mutluluktu,bir de kuş dili konuşurduk bütün salaklığımız buydu

buradan kendilerine garip ve bi o kadar gereksiz tanımlamalar yakıştıran,insancıklara sesleniyorumsinirleniyorum,efendi olmaya çalışacağım ve hemen çıkacağım hayatınızdan ama lütfen siz bir beş dakika çıkarmayın okuduklarınız aklınızdan

--bÖYllle bi yaZI çe$İDi yQqtttur wAzqeçiiin lütffFEn sayFALARI KirlettmeqTEn

--etrafındaki zengin çocuklarla sırf parası arabası vb için takılan üç kuruşluk çıtırlar;tabi ki o arkadaşlarla gezebilir kendinizi onlara köpek yapabilirsiniz ne de olsa araba karşılığı öpücük verenlerdensiniz ama lütfen bize o arkadaşları adam kendinizi de insanmış gibi lanse etmeyinzaten fakiriz öpemiyoruz sizi üzülüyoruz bir de salak yerine koymayın lütfen

--ciks,tikky,clubber ya da bu tarz ıvır zıvır insanlar kalıba sokup yormayın kendinizi lütfengözümüzde hepiniz aynı

--dümenden sosyalistler,sahtekar hocalar,la fontaine entellektüelleri,eline birayı alıpta içindeki yalnız hayvana bi kız arkadaş bulurum amacıyla duyarlı bi insan evladıymışçasına takılan minik tekel bayii önü insanları hadi çocuğumm gidin artık yatın bak saat kaç oldu

--karşılarına çıkan minicik sorunlarda-ay ben şimdi napıcam,eyvahh nasıl yapmalıyım,ne yapsam ne yapsam diye düşünüp kendini bunalımdan bunalıma sürükleyen,etrafta ilgi odağı olmak isteyen arkadaşlar hiç bişi yapmayın sadece gidin hızlıca uzaklaşın lütfen

--bazı basit insanlara sanatçı diyipte onlarda hayatın anlamını bulduklarını sanan basit beyinler,işinizi yapın biraz daha düşünün lütfen

--türbanı,dini,laikliği beş para etmez salakça forumlarda tartışan kaypak insanlar susun lütfen

--seni seviyorum çünkü diye kitap yazıp aşkı şıp sevdi seviyesinde anlatan(seni seviyorum çünkü bana kahve getirirken güzel görünüyorsun vb)bir adama aşk doktoru diyipte,aşkı o adamdan öğrenmeye çalışan duyguları çarpılmış,kalpleri büzüşmüş yaralı yorgun sevgi kelebekleri uçun uçun uzaklara daha uzaklara uçun lütfen

--duygu sömürüsü,geçimsizlik rezaletleri,seyirci mahkemeleri yapan tv programlarına karşı değilim ama onları izleyen onlara reyting kazandıran garip enterasan insan topluluğu biraz daha zorlayın hayatı lütfen

--elimdeki mizah dergisine bakıp elinde inceledikten sonra,ona at yarışı ekiymiş gibi davranan öküzcük daha saygılı ol lütfenaaa resme bak lan ne komik eciş bücüş,bunlar ne olm ne salakça şeyler demeni yazmıyorum bile o derece sinirleniyorum

--üzerinde okul üniforması,çantası,kitapları ve okulun karşısındaki duraktan binişyle öğrenci olduğunu bu kadar belli eden bir lise öğrencisinden öğrenci kimliğini göster dediğinde ve okul henüz kimlikleri dağıtmadı abi(öğrenci kimliklerini) cevabını aldığında sen tam ver aklın başına gelsin başka türlü almazsınız kimlikleri gibi bi şeyler söleyerek tam ücret alan minübüs şoförü;sana diyecek küfürsüz söz bilmiyorumkendini benim yerime parayla döv lütfen

--bir nesli saçma sapan tartışmalara sürükleyen,üzerlerinden rant sağlayan beyinleri boşaltan sistem;bir yerde hata ver lütfen

--gitgide özenti olan insanlık,beckham-paris hilton olmak isteyen gençlik dilediğinizi olun tabi size her şey yakışır ama önce insan olun lütfenadam olanda daha hoş durur beckham sakalı,paris hilton saçı

aklıma geldikçe ekleyeceğim ve gerçekten bu yazdıklarım beni sinir hastası yapmaya yeterben çok mu iyiyim hayır değilim ama sadece kötüyüm aşağılık olmak başka bişisıradanım basitim ama gerçeğim

OKAN AĞ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com