![]() |
Galiba Adı Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Galiba Adı AşkBitkiler sımsıkı bağlanmışlardır toprağa çünkü bilirler onsuz yapamayacaklarını ![]() Balıklar muhtaçtır suya hayatlarına devam edebilmek, o sonsuz maviliklerde daha fazla kalabilmek için ![]() ![]() ![]() İnsanoğlu ise sevmeli yaşamalı doyasıya hislerini hayatlarını yaşayabilmek,yaşarken ölmemek için ![]() ![]() ![]() Bütün bu anlatılanlar aynı kapıya çıkıyor biliyorum adı aşk olan ![]() İnsanların kalbinden geçen ve onları birbirine bağlayan gidilesi bir yol ![]() İşte burada yolculuk yapacaksın ki yaşadım,yaşayabildim diyesin ![]() ![]() ![]() Öyle biri olacak ki yanında yaşıyorum,hissedebiliyorum diye haykırabileceksin ![]() İçin içine sığmayacak taşıcaksın kabından dev dalgalar gibi akacaksın zorlukların üstüne o yanındayken ![]() Yılmayacaksın, ondan destek alıp üstüne gideceksin örtüceksin tüm olumsuzlukları tıpkı beyaz karların toprağı örttüğü gibi ![]() Ama kardan oluşan örtüden bir farkın olacak ![]() Ezilmeyecek, her şeyin gün yüzüne çıkmasına izin vermeyeceksin ![]() Güneşin kara yaptığını sana kimse yapamayacak ; eritemeyecekler aranızdaki bağı ![]() Çünkü bileceksin ki o yola yalnız çıkmadın ve yalnız tamamlamayacaksın ![]() Her kilometresinde yeniden alevlenecek aranızdaki aşk, aynı yeni açmak üzere olan tomurcuk gibi ![]() Bıkmayacaksın hatta asırlık çınarlar gibi daha da kök salacaksın senden ona doğru uzanan ![]() Rahatlayacaksın onun varlığını hissettiğinde, mutlu olacaksın çocuklar gibi en sevdiği oyuncağa kavuşan Çırpınmalısın ; sudan çıkmış bir balığın kaybetmemek için hayatını yaptığı gibi Korumak maksadıyla senin için değerli olanı ![]() Zamanın buz gibi eriyip aktığını unutmayacak, buna göre hareket edeceksin ![]() Ertelemeyeceksin bugünü işini yarına, içinden geleni yapacaksın sorumluluğunu bilerek ![]() Yol üstünde tabela görmeyeceksin nereye ne kadar kalmış diye ![]() Çünkü aranızdaki sevgi mesafe tanımayacak, sınırı olmayacak aynen yan yatmış sekiz gibi ![]() En sonunda anlayacaksın farkına varacaksın ki o yol gerçekten gidilesi ve yaşanası bir yolmuş ![]() İşte dışarıdan bakınca üç harf gibi küçücük bir dünyası var görünse de; İçine girdiğinde çıkması çok zor hatta imkansız büyük bir dünya AŞK alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|