![]() |
Ey Aşk Sakın Çıkma Karşıma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Aşk Sakın Çıkma KarşımaBu Sabah Seni Haykırarak Açtım Gözlerimi Ve Odamın Karanlık Bir Köşesinde Duran Aynanın Karşısına Dikildim ![]() ![]() Yüzüme Baktım Saatlerce Ve Hıçkıra Hıçkıra Ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() Boğazımda Düğümlenmişti Tüm Sözler Bir Konuşabilsem Bir Anlatabilsem Düşüncelerimi ![]() ![]() ![]() Yine Karmakarışık Yine Darmadağın Düşüncelerle Başlıyorum Günüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım Acıyor Ellerim Üşüyor Bir Yaz Günü, Ben Üşüyorum Yaz Ortasında ![]() ![]() ![]() Bir Tepenin Zirvesindeyim Atsam Kendimi Kurtulsam Diyorum Ama Atlayamıyorum Atamıyorum Kendimi Sonsuzluğa ![]() ![]() ![]() Kendimi Sokakta Hissediyorum Bazen Bazen Diyorum Çünkü Geçtiğim Sokaklar Yürüdüğüm Kaldırımlar Beni Dışlıyor 'Git Burdan' Der Gibi ![]() ![]() ![]() Aslında Bende Gitmek İstiyorum Beni Tanımayan Kimseyi Tanımadığım Başka Diyarlar Ama Gidemiyorum ![]() ![]() ![]() Demişler Ya Sanki Bana Yazılmış Bu Kelimeler ![]() ![]() ![]() Ah Keşke Dediğim O Kadar Çok Oluyor Ki Keşkelerle Dolu Hayatım Kendimi Kendimin Yabancısı Olmaya Sürüklüyor ![]() ![]() ![]() Hani O Kendimi Sevdiğim İnsanları Sevdiğim Anlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni Bulmak ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|