![]() |
Ben Hüzünlerle Sevdim Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hüzünlerle Sevdim ŞiirleriBen hüzünlerle sevdim şiirleri Ben hüzünlerle büyüttüm kendimi Küçükken gamzelerim vardı benim Büyüdükçe hüzne sattım hepsini ![]() ![]() ![]() Yıllar önce bir gamzem vardı sağ yanağımda şimdi artık olmayan ![]() Mutluluk hayalinin peşinden koşarken; nerede, ne zaman düşürüp kaybettiğimi bilmediğim ![]() Çoktandır hissediyordum yokluğunu ama kendiliğinden açar diye bekliyordum ![]() ![]() Bulurum umuduyla geldiğim yollardan geri dönüp aramak istedim ![]() ![]() Kimse gelmedi ![]() ![]() Onlarla yürürken düşürdüğüm gamzemi hiç kimse aramadı benimle ![]() Yine yalnız yürüdüm o yollarda ![]() ![]() Tek başıma ararken kaybettiğim gamzemi, onun yerine bir yürek buldum; lime lime edilip, çiğnenip, basılıp, bir kenara atılmış ![]() Üzerine kazınmış isimlerden tanıdım, benim yüreğimdi ![]() Kocamandı ![]() ![]() ![]() Yıllardır içinde taşıdığı sevgiler kadar büyümüştü ![]() Aldım elime ![]() ![]() ![]() Çok ağırdı ![]() Baktım içine nedir bunca ağırlığı yapan diye ![]() Can(m) kırıklıklarıyla doluydu ![]() ![]() Yüreğimi tekrar kafesine yerleştirmek istedim, sığmadı ![]() Bulduğum yere koyup, arkama bakmadan koşup uzaklaşmak istedim ![]() Bırakamadım ![]() ![]() ![]() Yüreksiz yaşamayı göze alamadım ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Ellerimde; kesiklerinden ince ince kan sızan, can(m) kırıkları dolu bir yürekle kalakalmış durumdayım yol ortasına ![]() Ne o kesiklerden akan kanı durdurmak için koşan, ne de içindekileri boşaltıp, bana gamzemi geri verecek insanlar var ![]() Hayat bu olsa gerek ![]() Yaşadıkça sevmek, sevdikçe yaralanmak, yaralandıkça kanamak, kanadıkça ![]() ![]() ![]() İnançlarını, insanlara güvenini, yaşama coşkunu, umutlarını, gülüşlerini, gamzelerini kaybetmek ![]() ![]() ![]() Kaybettikçe ![]() ![]() ![]() Her şeyin kocaman bir hayal ve yalan olduğunu anlamak ![]() ![]() ![]() Anladıkça ![]() ![]() ![]() Bu dünyada yalnız, yapayalnız olduğun gerçeğini kabul etmek ![]() Hayat bu işte ![]() ![]() ![]() Gamzelerini ve daha birçok şeyini birlikte yürürken kaybettiklerin, ne seninle kaybettiklerini arama, ne de yaralarını sarma zahmetine katlanmıyor ![]() Sen kendin arayıp bulacaksın kaybettiklerini ve sen kendin iyileştireceksin yaralarını ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı öğrendim ![]() ![]() ![]() Benim gerçek sandıklarımdan oluşan kocaman bir yalanmış ![]() Gerçekler ise insanın içini yakacak kadar yamanmış ![]() ANLADIM ![]() |
![]() |
![]() |
|