![]() |
Gökkuşağının Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökkuşağının HikayesiDünyanın Bütün Renkleri Bir Araya Toplanmışlar ve Hangi Rengin En Önemli En Özel Olduğunu Tartışmaya Başlamışlar: Yeşil söze başlamış: 'Elbette ben en önemli rengim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi oradan atılmış: 'Sen sadece yeryüzünün rengisin, ya ben? Ben hem denizin hem gökyüzünün rengiyim ![]() Sarı söze karışmış: 'Siz dalga mı geçtiğinizi sanıyorsunuz? Ben güneşin rengiyim, bu dünyaya sıcaklık verenim ![]() ![]() ![]() ![]() Turuncu onun sözünü kesmiş: 'Ya ben?? Ben direncin ve sağlığın rengiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı dayanamayıp söze almış: 'Ben hepinizden üstünüm!! Ben kan rengindeyim!! Kan olmadan yaşam olur mu? Hem ben cesaret ve tehlikenin rengiyim!! Savaş ve ateş rengindeyim!! Aşk ve tutku benimledir!!! Bensiz bu dünya bomboş kalırdı! ![]() ![]() Mor ayağa kalkmış: ' Hepinizden üstün olan benim! Ben gücün ve asaletin rengiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bütün renkler bir ağızdan konuşmaya devam edip kavgaya tutuşmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve YAĞMUR'un sesi duyulmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur; 'Bundan sonra her yağmur yağdığında siz birleşip bir renk cümbüşü olarak gökyüzünden yeryüzüne doğru uzanacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun farkında olmalı ve uyum içinde yaşamalıyız ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|