![]() |
Bitti Dedi Kalemim Sustu Dillerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitti Dedi Kalemim Sustu DillerimYüzlerce mektup yazdım sana sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ay karanlık bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mısralarım daldı yine hayallere, bir mektup düştü yüreğime ![]() "Özledim" dedi kalemim, yazdı ellerim ![]() ![]() ![]() "Özledim, sevgili, Kumral perçemlerini özledim ![]() ![]() ![]() Saçlarının alnımı usulca öpüşünü Derin çizgilerin altında çakan gözlerini Bakışlarındaki ela gölgeleri özledim; Hüzünlü ve yorgun ![]() ![]() ![]() İlkyaz güneşleri savruldu belleğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Hala dudaklarımın kenarında bir gülümseme yapışıp kalmış bugünden yadigar' dedi sesin ![]() "Özledim" dedi kalemim, çırpındı kirpiklerim ![]() "Özledim, sigara kokan sesini; Gönlümü sevgiyle sarmalayan ılık nefesini Nisan yağmuru gülümsemeni özledim ![]() ![]() ![]() Sonbaharda yaşattığın ilkyaz güneşini Kavuşmalarımızı özledim; Gecenin sabahla buluşması gibi Doyumsuz ve dingin ![]() ![]() Hasretin yaktı Ada'yı, yaz günlerinde ![]() ![]() "Özledim" dedi kalemim, kavruldu yüreğim ![]() "Özledim, şimşekler yakan temasını Delidolu sağanaklarda ıslanan arzularını Aşkını haykırmanı özledim ![]() ![]() ![]() Ellerinin yüzümde iç çekişini özledim ![]() ![]() ![]() Sevgiye aç ve çılgın ![]() ![]() ![]() Gün hazana uçtu göçmen kuşun kanadında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Özledim" dedi kalemim, eğildi gözlerim ![]() "Özledim, avuçlarımdaki yüreğini; Hazan yaprakları misali boynu bükük ![]() ![]() ![]() Anıların kuytusuna saklanan vaatlerini Gerçekleşmeyecek hayallerini Hüzün dolu vedalarımızı özledim; Çaresiz ve dalgın ![]() ![]() Sonuncuyu yazdım az önce, kış kapıyı çalınca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bitti" dedi kalemim, sustu dillerim ![]() ![]() ![]() "Alıp da gittiğin bir yudum sevgiyi, Varlığını özledim ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|