![]() |
Sevmekle Başlamıştı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmekle BaşlamıştıSevmekle Başlamıştı Zaten Bu Acı Hikayenin Başlangıcı ![]() ![]() ![]() Telefonun ucundaki ses,konuşmaya başlamadan sıcacık nefesini sundu önce ![]() ![]() -Tanıdın mı? -Nasıl unuturum -Aramayışın unutmadığın için mi? Boğazıma düğümlendi cümleler,biri sırtıma vursa düşer miydi takılı cümleler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Susma,hesap soracak ya da serzenişte bulunacak değilim,sesini duymak istemiştim sadece -İyi yaptın,bana da iyi geldi sesini duymak(kendini kandırma diyor iç sesim) -Evde misin? -Evet her zamanki gibi -Pencerenden aşağı bak,eskitmeye layık bulmadığın bir yüz bekliyor seni Soluğum kesilecek gibiydi,o büyük kavganın ardından bir daha asla yüzünü göremeyeceğinizi,sesini duyamayacağınız birini görmek,nasıl titretir korkutur yüreğinizi anlatması zor ![]() ![]() -Neden aşağıda bekliyorsun,yukarı çık -Hayır,sen üstüne bir şeyler giy,bir çay içmeye gidelim eski günlere yolculuk edeceğimiz bir yer buldum,yol arkadaşına ihtiyacım var, -Olur,geliyorum hemen ![]() Neden geliyorum demiştim ki,görüşmek istemiyorum desem bana söyleyecek tek cümlesi olmazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suskunduk,konuşacak çok şey vardı,dilimden dökülmeyi bekleyen sabırsız cümleleri dizginlemek zor oluyordu ![]() ![]() -Acı seni daha da güzelleştirmiş,yeni bir sevgilin mi var yoksa -Hayır,gördüklerin yanıltıyor seni,yüzümdeki güzellik hüzünlerin bir getirisi -Suçluyor musun peki hala beni -Eskindendi,senin savunmanı zamana devredeli çok oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Bana yaptıkların diye başlayan bir cümleye giriş yaptığım sırada,dolu gözlerle baktı -Lütfen,savaşmaya eskileri hatırlayıp yaralarımızı kanatmaya gelmedim ![]() ![]() ![]() Cümleleri kurarken dudağını esir almış titremeyi görünce,içim sızlamıştı ![]() ![]() ![]() Yaşı küçük iki genç arkadaştık biz ama yaşadıklarımız bizi tahminimizden çabuk büyük olmayı öğretmişti ![]() ![]() ![]() -Ne kadar kaldı,gideceğimiz yere? -Birazdan ordayız,güzel şirin bir yer sen de seveceksin ![]() ![]() Sevmekle başlamıştı zaten bu acı hikayenin başlangıcı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|