Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yalnızsın, şimdi

Yalnızsın Şimdi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalnızsın Şimdi

Yaban otlarının arasında sıkışıp kalan papatya kadar acı ve huzursuz kılıyorsun tahtadan parmaklarımı

Oysa iki öykü vardı hep dilimizde, iki kısacık yaşam çizgisi Sağdan düşen parmak izlerim dolaşırken içimin en akılsız ezgilerinde, özgürlüğüm silkelenirdi sanki her dokunduğunda tenime

Şimdi her vurduğunda gözlerin sabahın üzerine, şimdi her düşündüğünde parmak uçlarımdan sana inen sokakları; sakın eski bir ihanetin hatrına düşme yine yollara

Sakın yapma bunu sakın yapma sakın yapma Sakın

Bir ömrün fedaisi uyuyakalır en olunmadık bir zamanda, düşer kale, gül dikenleri papatyaları kandan kaderlere hapsedip kızıl topraklara vurur ne varsa istilacılar

Dedim ki inan, bir gün gelecek atlılar düşünden

Dedim ki inan, sabah olmadan kapın çalacak karanlıktan, iki çocuk sesi karışacak sonra sana, vurulacaksın ardından, gök yerle bir olacak vebali boyunun erişemediği zamanından

Dedim ki inan, soyun kuruyacak şerhin gazabından

Şimdi bir intihar sesidir her bir nota, ve her dokunduğun yer Uzun yollar ve yolsuz korkuluklar

dedim ki; kal, dedimki; senin için dilim kahpeliğe lâl

Şimdi dinlen bakalım, şimdi sensin haramdan hidayete ermiş bütün helallerimde ihtilal Ne secdedir sana bu yollar ne de tuttuğum oruçlar

Dedim ki, bir ömür aradığım sensin diyar diyar

Şimdi sen bir gelincik gibi düşlerimden akıyorsun ölümsüz yâr

Sloganı susmuş bir yürüyüşün adımları düşüyor kaldırımlara Yorgun tuşlar bir bir ölüyor, bak

birikinti-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com