Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgiler, sevgisiz

Sevgisiz Sevgiler

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgisiz Sevgiler

Ne kadar kolaydır 'Seni Seviyorum' u söyleyebilmek

Ne kadar kolaydır karsımızdakinin gözlerinin ta derinliklerine bakarken bu sözü fısıldayı vermek

Ne kadar kolaydır karsımızdakini sevgimize inandırıvermek

Ne kadar kolaydır bir şeylerin tıkandığı yerde 'bu olmadı, bende şansımı başka sevgililerde denerim' diyebilmek

Seni Seviyorum

Aramızda kaç kişi bu sözü söylerken inanarak söylüyor?

Aramızda kaç kişi sevgiyi en gerçek ve en yalın haliyle duyumsuyor

yüreğinde?

Aramızda kaç kişi sevgisinin üzerinde menfaat yeşermesine izin vermeden sevmeyi becerebiliyor?

Aramızda kaç kişi sevgisi uğruna, almadan vermeyi erdem sayıyor?

Aramızda kaç kişi sevgisini tek bir kadına/erkeğe yoğunlaştırıp, 'biri giderse diğeriyle idare ederim' zafiyetine düşmeden besleyebiliyor?

Bizler sevmeyi yanlış öğrendik Yanlış benimsedik

Sevmek; sadece sevgiliyle yatakta geçirilen birkaç saat demek değildir
Sevmek; sadece 'işte yatak dışında da birlikteyiz' deyip, sağda solda gezinmek demek değildir
Sevmek; sadece sevgiliyi koluna takip, çevreye caka satmak demek değildir
Sevmek; sadece patlamış mısır yiyerek ya da el ele tutuşarak film seyretmek değildir
Sevmek; otomatiğe bindirilmişcesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu, sadece belli saatlerde buluşmak değildir

Sevmek; 'seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur 'felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terk etmek demek değildir
Sevmek; 'O bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım' demek de değildir

Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz

Sevmek; bazen hiç sebepsiz, sırf sesini duymak için aramaktır
Sevmek; gecenin bir yarısında uyanıp 'Seni Çok Seviyorum' mesajı yollayabilmektir
Sevmek; hiç beklemediği bir anda, hiç birşey demeden sarılabilmek, saçlarını okşayabilmektir
Sevmek; zor anında yanında olduğunu hissettirebilmektir
Sevmek; sıkıntılı zamanlarda sözle değil, özle destek olabilmektir
Sevmek; kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir
Sevmek; 'tekrar tekrar ne gereği var ki' diye düşünmeden defalarca 'Seni Seviyorum' diyebilmektir
Sevmek; arabayı birden durdurup, kösedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir
Sevmek; hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir
Sevmek; alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir
Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir

Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, size koşan

sevgiliye yüreğinizi açabilmektir
Sevmek; koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir
Sevmek; merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir
Sevmek; özlemek, özlendiğini duymak istemektir
Sevmek; başkalarına bakmak, başka birilerini düşünmek, başkalarıyla da gönül eğlendirmek düşüncesinin içinden gelmemesidir

Böyle hissetmiyorsak, sevgimizi böyle yaşamıyorsak 'seviyorum' demeyelim Dünyada her şey bu denli kirlenmişken, bırakalım da bari sevdalarımız temiz kalsın

Sevgi, dilimizden çok yüreğimizde olsun

Sevgiyi, sadece dilimizle değil, yüreğimizde yaşayalım, yaşatalım ve duyumsayalım

Eğer yüreğimizin derinliklerinden süzülerek,

Sımsıcak ve içtenlikle geliyorsa, hissediyorsak bunu,

Sevgiyi duyumsuyorsak eğer,

Sevdiğimize “Seni Seviyorum” demekten kaçınmayalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com