Bilmek İster Misin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilmek İster MisinBen ağlarım sen bilmezsin Uyuyorsundur o saatlerde![]() Ay ışığı vurur yüzüne![]() Ben ağlarım sen bilmezsin Yalın ayak yürürüm gecenin sessizliğinde![]() ![]() Ağlarım seni sevemediğim için, son sürat hemde ![]() Konuşmak isterim,,konuşamam sen bilmezsin Sesim kısılır![]() Gizli sularda yüzerim![]() Tüm çıplaklığıyla yanımda yatarken bedenin, ben ağlarım sen bilmezsin![]() Çiğner yürürüm duygularını ama telaffuz edemem sana karşı kaybettiğim duyguları![]() Barikat kurar önüme ellerin,,tutarım sımsıcak![]() Ürpertici![]() O an dudaklarında mola veririm Ben bir tek bedenini severim sen bilmezsin, bu yüzdendir ki suçluluk duyarım![]() Ümit edersin benimle bir hayat, bense düşlerim bedeninle yalnızca Ümitlerimiz yürür bu köhne odada kol kola![]() Azgın kelimelerle yaklaşırım hep benliğine, kimsenin bakmadığı gibi bakarım gözlerine Sen bunu aşka yorarsın bense şehvete![]() ![]() Sen bilmezsin Masum bir çocuğun küçücük elleriyle bana dokunması gibidir gülüşlerin Sen gülersin ben pişmanlık duyarım Sen gülersin sancılarla kıvranırım![]() Yaşanılmamış hazları yaşatır bana bedenin, ben bir tek bunun tutkunu![]() Sen sanarsınki yüreğim yüreğinin vurgunu![]() Sarılmaların inşa eder hep beni, sarılırken ağlarsın![]() Bıçak yarası gibidir gözyaşların, aydınlık verir her bünyeye aslına ama ben ağlarım sen ağlamadığın zamanlarda, sen bilmezsin Çünkü sen uyuyorsundur![]() Söyleyemediklerimi bir söyleyen olsa sana sende ağlarsın benim ağladığım zamanlarda![]() Ama sen bilmezsin![]() Bilemezsin![]() Kırıktır kalbin,,kördür gözlerin Kanatlarımın altında can buluyordur bedenin![]() ![]() Zeynep Konuklar |
|
|
|