![]() |
Su Alıyor Yüreğim Kaçak Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Su Alıyor Yüreğim Kaçak VarMavi gündüzün içinde, kara gecenin altında yüreğimi akıta akıta ağlayacak ölesiye nedenlerim vardı ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() Yuttum! Nedenler, sonuçlara vesileyken, anlamsızlığına yakınmak hayatın yasaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affet! Yanlış anlamlara meydan vermek istemiyorum! Maskemi oyunlarımda ben hiç çıkarmadım! Hayat bir oyun! (kurulası en kolay cümle budur ![]() Lakin ![]() ![]() ![]() Oyun savaşa döndü ![]() ![]() ![]() Çocuk güldü ![]() ![]() ![]() Şeytan güldü ![]() ![]() ![]() Çocuk ağladı ![]() ![]() ![]() Şeytan güldü ![]() ![]() ![]() Gülme! Çocuk küstü sustu pustu ![]() ![]() ![]() ağlıyor ![]() ![]() ![]() Evet, nerde kalmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "An" geldi ve ben yenildim ona ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayacağım işte, Varlığının hazzına, Ya ![]() ![]() ![]() Sabaha kadar ![]() ![]() ![]() Ben hep inadına yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonu gelmesin yazımın ![]() ![]() ![]() Sonun gelmesin! Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|