Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıyor, kaçak, yüreğim

Su Alıyor Yüreğim Kaçak Var

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Su Alıyor Yüreğim Kaçak Var

Mavi gündüzün içinde, kara gecenin altında yüreğimi akıta akıta ağlayacak ölesiye nedenlerim vardı Kendimi Hakka emanet edip, yazgımı kabul edip;

Sustum

Yuttum!

Nedenler, sonuçlara vesileyken, anlamsızlığına yakınmak hayatın yasaktı Kırık kürekli bir kayıkçı misali, inancından taviz vermeden kürek çekmek! Su alıyor kayığım, yüreğime kaçak var Yazamadım hasret olduğum saadet şiirini

Affet!

Yanlış anlamlara meydan vermek istemiyorum! Maskemi oyunlarımda ben hiç çıkarmadım! Hayat bir oyun! (kurulası en kolay cümle budur çocukluğum kolay bunu kabullenir)

Lakin

Oyun savaşa döndü

Çocuk güldü

Şeytan güldü

Çocuk ağladı

Şeytan güldü

Gülme!

Çocuk küstü

sustu

pustu

ağlıyor

Evet, nerde kalmıştım Maskem vardı değil mi? "An" geldi ve ben yenildim ona Irmak ırmak akıyor boyalarım yüzünden Hani bazen, en canınız canından acıtılır ve siz bunu hissederseniz Birden renkler solar, sesler anlamsızlaşır, sebebini bilmediğiniz ve bilmek istemediğiniz korkular sarar etrafınızı Oysa Hayaller vardır, sabahın ırak olduğu bilmeksizin kurulan Benim de farkım yoktu işte hayallilerden

"An" geldi ve ben yenildim ona Ya ölseydin

Ağlayacağım işte,

Varlığının hazzına,

Ya diye başlayıp sonundan kortuğum cümlelere,

Sabaha kadar

Ben hep inadına yaşadım Ta ki film sahnelerinden farksız, yüreğim derdinde sıkışana kadar

Sonu gelmesin yazımın

Sonun gelmesin!

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com