Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
özledim

Seni Özledim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Özledim

Sensiz kalmayı kaldırmıyor yüreğimKısa ayrılıklar bile kederimi arttırıyor,hüzün dolu geceler yaşatıyor banaSeninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere bundan vazgeçemiyorumAlışkanlık değil buHer alışkanlık terk edilebilir bir gün oysa sen benim yaşam kaynağımsın
İnsan hayatından vazgeçebilir mi?

Özlüyorum seni,özlemin büyüdükçe büyüyor içimde,durduramıyorum
Kavuşacağımız anı bekleyerek geçiyor zamanımHiçbirşey zevk vemiyor bana sen yokkenSıçrayarak uyanıyorum geceleri,yanıma bakıyorum yoksunTekrar gözlerimi kapıyorum,dönüp duruyorum sabaha kadarSensizken her güne yorgun uyanıyorum tadım yok işte

Oysa yanımdayken sen, günün tüm yorgunluğunu unutuyorumSohpetimizin keyfi,dokunmaların sihri,yaşanan tüm olumsuzlukları silip götürüyorHuzurlu dalıyorum uykuyaSeninleyken,sadece birkaç saatlik uyku bile,ertesi günü ayakta ve sapasağlam gecirmeme yetiyorSevgilim olduğunu,varolduğunu bilmek bile yatiyor bana

Döneceksin biliyorum da,dayanamıyorum ne yapayımZamanı seninle,sadece seninle geçirmek varken aşkımızı büyütmek,tutkuyla yaşamak varken,beklemek çok zor geliyor inan"Şimdi olsa"diyorum,"Çıksam işten,gitsem yanına,yemek yesek birlikte bir/iki kadeh şarap içsek,o gülse,ben baksam,heyecanlı heyecanlı anlatsa yaşadıklarını sonra güzelliğinden bahsetsem,şımartsam onu, Boğaz'ın kıyısında yürüsek birlikte,yağmur üzerimize yağsa,üşüsek,sarılsak birbirimize,ısınsak tenimizin ateşiyle"Ama yoksun işteBu gece de sensiz gececek ve ben ne şarap içicem ne de yediğim yemekten zevk alıcam

Bu gece sevgilim,bir fırsatını bul ve üzerinde şehir ışıklarının dans ettiği denize bakKokusunu içine çek,beni hissedeceksinÇünkü ben ne zaman sensiz kalsam,denize bırakıyorum yüreğimi sana ulaşması içinÇünkü seninleyken atıyor yüreğim

Haydi sevgilimal yüreğini öyle gell

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com