![]() |
Kılıbık Değil Kalbi İlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılıbık Değil Kalbi İlıkİki arkadaş cami avlusunda oturmuş konuşuyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşının yüzüne ciddi bir yüz ifadesiyle bakan genç “Hayır maça gelemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni evli genç tam ağzını açmış arkadaşına bir cevap verecekti ki yan taraflarında oturan nur yüzlü bir dedenin konuşmasıyla başını o tarafa çevirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yeni evlenmiştim mahalleden çok sevdiğimiz arkadaşlar bir program yapmış birlikte eğlenmek istemişlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durumu ona açmaya karar verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra beni bir kenara çekerek konu ile ilgili Hz ![]() ![]() Biz bazen yabancıya bir melek gibi davranır yüzüne güleriz de eve geldiğimizde bizden sevgi bekleyen ev halkına karşı ifrit kesiliriz ![]() ![]() Bir başka yerde de yine en hayırlıdan bahseden ALLAH Resulü usvetül hasene olarak kendisini de örnek göstererek bize olmamız gereken hali anlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedenin bu anlattıklarından sonra kendisini maça davet eden arkadaşının yüzüne anlamlı anlamlı bakan genç “Sen istersen bana kılıbık demeye devam et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|