![]() |
Astronomik Duygular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astronomik DuygularGökyüzü bu gece farklı güzel… İçimdeki sonsuz yalnızlıksa daha bir derin ![]() Su semadaki yıldızları toplayıp bir bir yerleştirdim içime, yerleştirdim de; böyle ses seda kesilip odamda bir başıma kaldığımda o hüzünlü yalnızlık hıçkırıklarını susturamadım; nafile… Yıldızlarıma isimler verdim: dost, sevgi, yasam, hayal, kardeş, ana, baba, sevinç, sadakat, ask, barış, güneş, inanç, tebessüm ![]() ![]() kimine sadece mavi dedim; saf göründüğü, huzur verdiği için ![]() ![]() Kimine mor ![]() ![]() ![]() kimine de siyah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece en ağır basan da siyah yıldızlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakmak isteyene de bir teleskop uzatıyorum, tanısınlar diye gökteki duygu yüklü cisimleri, sevdirmek için insanin içindeki bağımsız astronomik kanunları; anlatıyorum onlara ![]() ![]() Ama herkes cama bakıyor! Camdan bakmıyor, cama bakıyorlar!! İçime yer etmiş ne varsa, adeta çırpınıp duruyor her bir uğrayışta ![]() ![]() ![]() Gidip gelenlerden en çok umut yıldızı etkileniyor ![]() ![]() ![]() Sonrası kara bir delik, kaçışı olmayan; gözlerimdeki ışığı yutan bir karanlık ![]() neyse ki umut yıldızım büyük doğmuş ![]() ![]() Dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() Görmesem de hissediyorum… |
![]() |
![]() |
|