![]() |
Umut Beni Hiç Terk Etmedi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umut Beni Hiç Terk EtmediHer akşam, karanlık inerken ışığın son kez gülümseyişi gibi yanımda kaldı hep ![]() ![]() Bazen hayallerinizi bile yakıp geçen öyle anlar olur ki, hayatın size ihanet ettiği en zalim yüzüne, rengine, kokusuna dokunup ağlamak istersiniz ![]() Rüyalarımızın "cam kuşları" bahçemizi terk ederse hayatın aşka bakan yüzünde kara güller açar, kederlendiren zehirler karışır umutlarımızı ![]() ![]() ![]() Aşk acısı çekenler de, katiller de ölür sonunda ![]() ![]() Nedense insanlar en çok kendi hayallerinden ve umutlarından korkarlar ![]() ![]() ![]() Umuttan kaçarak umudu yakalamak ister herkes ve herkes yanmaktan korktuğu aşkı kovalar ![]() ![]() ![]() Eğer, hayatımızda hayatınızdan başka değerli bir şey yoksa, umutlarınızı "cam kuşları"yla yeni hayallere uçurmak zorundasınız ![]() Eğer, katillerle, zorbalarla hayatınız üstüne yaptığınız bütün anlaşmaları yırtmazsanız, bir uçurumdan uçarak geçersiniz çıldırmanın kenarından ![]() Eğer, ölümle hayat arasında yüzen parçalarımızı yalandan ve ihanetten kurtaramazsak, aşk da umut da terk eder hayallerimizi ![]() Umut beni hiç terk etmedi, ama hiç kimseye de gülümsemedi ![]() ![]() ![]() Ne kederlere, ne sevinçlere kardeş olduk, ne de hayatımıza yeni sırlar ekledik ![]() Artık ne melale aşinayız, ne de kardelenlere kardeş olan genç kızların çalınmış hayalleri var şiirlerimizde ![]() ![]() ![]() Kimse, aşklarımıza neden ateş edildiğini, kardeşin kardeşi neden öldürdüğünü bilmiyor ![]() Hiçbir şey yerli yerinde değil, herkes aynı karanfilde bir başka hüzünle yanıyor ![]() ![]() ![]() Birikinti |
![]() |
![]() |
|