07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sen Gerisi Vesaire
Sadece Sen Gerisi Vesaire Hikayesi - Aşk Hikayesi - Mustafa Hebip
Bugün günlerden SEN Uyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldim Saat SEN’i onbeş geçiyor Gülümsedim Yüzümü yıkamak için lavobaya gittim Aynaya baktığımda gördüğüm SEN, musluğu açtım SEN akıyordun yüzümü yıkadım SEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümü Usul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundum   
SEN söylüyordu türküler Gülümsedim 
Türküyü dinlerken mutfağa yürüdüm demliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladı Kapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördüm Kapıyı kapattıktan sonra girdim içeri Gazeteyi masaya bıraktım Ekmek taze SEN kokuyordu Gülümsedim   
Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisini Kendim ve SEN İÇİN  
Oturduk beraber kahvaltıya Bir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdım Şimdi çayımın tadı aynı SEN gibi  Gülümsedim  
Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SEN Kahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencere dığru yürüdüm,perdeyi araladım Gökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordun Gülümsedim  
Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerime ısındım  Gülümsedim  
Sokak kapısını araladım ,,satıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyordu  Gülümsedim  
Yürüdüm caddenin mağazalarının vitrinlerin de SEN varsın 
Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SEN Biliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyor Gülümsedim  
Köşe başına doğru yürüdüm Her zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın:sepetinden bir SEN çıkarıp uzattı aldım kokladım SEN gibi kokuyordu Gülümsedim   
Önünden geçtiğim sinema salonunun afişlerinde SEN vardın Uzun uzun bakındım Gülümsedim  
Yürümeye devam ediyordum Karşıdan mahallemizin çocukları geliyor,,durdurdum onları,şakalaştık biraz,kahkahalarında sıcacık SEN vardın Gülümsedim  
Bazen tanıdıklar soruyorlar Neden hep gülümsüyorsun diye Gülümsüyorum  Bilmiyorlar  Bilseler sormazlardı Gördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SEN Kokladığım tüm her şeyde SEN varsın SEN’in olduğun yerde ,Gülümsememek olurmu  
SEN’le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum   
Dedimya :herşeyde SEN
varsın
Sadece SEN birazda BEN     
Mustafa Hebip
|
|
|