![]() |
Cok Komik Bir Olay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cok Komik Bir OlayArkadaşlar başımdan geçen esrarengiz ve çok komik bir olayı anlatacağım ![]() Yıl 1987 yer Sarıkent/Şefaatli/Yozgat ![]() ![]() Tabi bu arada arkadaşımın sahtekarlığının ayırdına varıp kendisinden ayrılnmış vede parasız kalmıştım ![]() Yukarıda belirtiğim yerde Erdal abi diye cok iyi birisinin yanında çalışmaya başladım ![]() ![]() Ben ve idris (idris kendisi o kasabalı olup oda Erdal abinin yanında benim gibi çalışıyor) şeker pancarı sulaması yapıyoruz ![]() ![]() Gece saat 23:00 suları Erdal abi yani patron (Kasaba halkı kendisine deli Erdal der ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada ben ve İdris yere minderlerden yaptığımız yatağa oturup sohpet etmeye başladık bu arada konu cinlerden perilerden acıldı arkadaşım oralı olduğundan orda yaşanmış hikayeler anlatmaya başladı ![]() ![]() ![]() Biz böyle sohpet ederken birdr baktık ki ilerden bize doğru beyaz bişey yaklaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enazından ben öleceğimi sandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse bir müddet böyle kaldıktan sonra Erdal abi gelip bataniyeyi kafamızdan cekip ''ulan hıyar herifler iki saatir bağırıyorum neden cevap vermiyorsunuz'' dedi Biz kalktık ama cevap veremiyoruz erdal abi bize baktı ve sanırım durumu anladıki her birimize öyle birer okalı tokat attıki anlatamam ![]() Tabi tokattan sonra biz kendimize geldik ve olayı aynen Erdal abiye anattık ![]() ![]() ![]() Meğerse tepemizde duran şey beyaz bir kartonmuş ![]() Ondan sonra Erdal abinin dilinden kurtulamadık tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygı ve sevgilerimle alfate arkadasimizdan alintidir |
![]() |
![]() |
|