Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğum, günü

Doğum Günü

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğum Günü

Doğum Günü - Doğum Günü Hikayesi
Sevdigim su satirlari yazma nedenimi tam olarak bende bilmiyorum Bir gün olur da bunlari birisi için yazcagimi hiç düsünmemistim

Hatirliyorum da seni ilk gördügüm günü Seni o zamandan beri seviyorum Gözlerindi beni sana baglayan O zaman beri bende cok sey degisti ama sana olan sonsuz sevgim hiç bitmedi

Oldum olasi Ay ve yildizlari çok sevmisimdir En yakin dostalarim olmuslardir Hiç bir zaman yanliz birakmamislardir beni Belki de sevme nedenim onlara ulasamadigim içindir Biliyor musun sevdigim,artik bana sirtlarini döndüler Sordum neden diye,cevaplari sert bir sekilde hani bizden baska birini sevmiycektin oldu Güldüm,sasirdim Sana olan askimi kiskanmislardi Ve devam ettiler;artik bize eskisi gibi bakmiyorsun,baktigin her yerde onu ariyorsun diye söylenerek Saskindim Diyebilcek bir sey bulamadimHakliydilar Sordum bunda kizilacak ne var diye O seni haketmiyo dediler ve aglamaya basladilar Bunu nerden biliyorsunuz diye tersledim,fakat cevap gelmedi Üzülmüstüm,artik geceleri bana eslik edecek kimse yoktu

Seni bana getiren o günde,seni caldirmistim hatirliyor musun?Hemen ardindan beni aramistin sanki benden bir seyler bekler gibi fakat agzimi açamamistim Aslinda caldirmak degildi nedenim Artik konuscaktim her seyi açik açik Bu kadar yakinken Fakat izin vermediler içimde bir korku vardi ya benden gidersin diye Çok geçmeden korktugum basima geldi ve ellerimden kayip gittin Agladim gecelerce

Ay ve yildiz bana dönüp dediler ki;biz sana demistik,bir sey diyememistim hakliydilar

Günlerce aynalara baktim sorun bende mi diye Belki de aradigin bazi seylerden eksiktim Günlerce aynaya baktim sevdigim,fakat aynada gördügüm kendim degildim Artik kendimi göremiyordum Gözlerim artik kan agliyordu,yüregi kirilmis solgun bir vaziyette Belki bir gün döner diye kendimi avutarak Odaklandigim baktigim her yenden korkuyordum artik seni görücegim diye 24 saat aklimdasin kendi kendime sordugum tek soru da acaba o beni 1 dakka bile olsa düsünüyor mudur oldu Cevabi bildigim halde

Sen benim mutlulugum,hüznüm,sevincim,herseyimsinDaha uzatmak istemiyorum seni üzmekten korkuyorum

Simdiden dogum günün kutlu olsun birtanem,bunu farkli bir dille kutlamak isterdim fakat her zaman istenilenler olmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com