07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğum Günü
Doğum Günü - Doğum Günü Hikayesi
Sevdigim su satirlari yazma nedenimi tam olarak bende bilmiyorum  Bir gün olur da bunlari birisi için yazcagimi hiç düsünmemistim 
Hatirliyorum da seni ilk gördügüm günü  Seni o zamandan beri seviyorum  Gözlerindi beni sana baglayan  O zaman beri bende cok sey degisti ama sana olan sonsuz sevgim hiç bitmedi 
Oldum olasi Ay ve yildizlari çok sevmisimdir  En yakin dostalarim olmuslardir  Hiç bir zaman yanliz birakmamislardir beni  Belki de sevme nedenim onlara ulasamadigim içindir  Biliyor musun sevdigim,artik bana sirtlarini döndüler  Sordum neden diye,cevaplari sert bir sekilde hani bizden baska birini sevmiycektin oldu  Güldüm,sasirdim  Sana olan askimi kiskanmislardi  Ve devam ettiler;artik bize eskisi gibi bakmiyorsun,baktigin her yerde onu ariyorsun diye söylenerek  Saskindim  Diyebilcek bir sey bulamadim Hakliydilar  Sordum bunda kizilacak ne var diye  O seni haketmiyo dediler ve aglamaya basladilar  Bunu nerden biliyorsunuz diye tersledim,fakat cevap gelmedi  Üzülmüstüm,artik geceleri bana eslik edecek kimse yoktu 
Seni bana getiren o günde,seni caldirmistim hatirliyor musun?Hemen ardindan beni aramistin sanki benden bir seyler bekler gibi  fakat agzimi açamamistim  Aslinda caldirmak degildi nedenim  Artik konuscaktim her seyi açik açik  Bu kadar yakinken  Fakat izin vermediler  içimde bir korku vardi ya benden gidersin diye  Çok geçmeden korktugum basima geldi ve ellerimden kayip gittin  Agladim gecelerce 
Ay ve yildiz bana dönüp dediler ki;biz sana demistik,bir sey diyememistim hakliydilar 
Günlerce aynalara baktim sorun bende mi diye  Belki de aradigin bazi seylerden eksiktim  Günlerce aynaya baktim sevdigim,fakat aynada gördügüm kendim degildim  Artik kendimi göremiyordum  Gözlerim artik kan agliyordu,yüregi kirilmis solgun bir vaziyette   Belki bir gün döner diye kendimi avutarak  Odaklandigim baktigim her yenden korkuyordum artik seni görücegim diye  24 saat aklimdasin  kendi kendime sordugum tek soru da acaba o beni 1 dakka bile olsa düsünüyor mudur oldu  Cevabi bildigim halde 
Sen benim mutlulugum,hüznüm,sevincim,herseyimsin Daha uzatmak istemiyorum seni üzmekten korkuyorum 
Simdiden dogum günün kutlu olsun birtanem,bunu farkli bir dille kutlamak isterdim fakat her zaman istenilenler olmaz 
|
|
|