![]() |
Hepimizin Sonu Böyle Olacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepimizin Sonu Böyle OlacakFırtına apansız bastırınca, koca gemi bir anda denizin dibini boyladı ![]() Adam, issiz bir adanın sahilinde gözlerini açtı ![]() Ne gelen vardı ne giden ![]() ![]() ![]() Ne araç vardı ne gereç ![]() ![]() ![]() İstersen muz ve Hindistan cevizi, istemezsen muz ve hindistancevizi ![]() ![]() ![]() Hayati boyunca evi dışında beş yıldızlı otellerden başka yere adımını atmadığından, bir süre ne yapacağını bilemedi ![]() ![]() ![]() Sonra dört ay boyunca muz yeyip, hindistan cevizi suyu içti ![]() Geçmişte kalan o güzel günleri düşünerek gözlerini denize dikip, kendisini kurtaracak gemiyi beklemeye koyuldu ![]() ![]() ![]() Bir gün sahilde uzanmış yatarken, gözünün ucunda bir hareket hissetti ![]() O da ne ? Bir sandal ve kürekte o güne dek gördüğü en müthiş Kadın ![]() Son surat geliyor ![]() ![]() ![]() İnanamadı ![]() ![]() ![]() ekledi "Buraya nasıl geldin?" "Adanın öteki tarafından ![]() ![]() ![]() batınca oraya çıktım ![]() "Ne şans, benden başka kimsenin kurtulduğunu sanmıyordum ![]() "Başka kimse yok, sadece benim ![]() değil ![]() ![]() ![]() ![]() "Adamın aklı karıştı ![]() ![]() ![]() buldun?" "Basit" dedi Kadın ![]() "Adada bulduğum malzemeyle yaptım ![]() ![]() ![]() Kürekler sakız ağacı ![]() ![]() ![]() &nb sp;Zemini palmiye dallarından ordum, yanlar okaliptüs ![]() ![]() ![]() "Ama, ama bu imkansız, aletlerin yok nasıl becerdin ?" dedi adam ![]() "Pek de sorun olmadı ![]() kaya oluşumu var ![]() Fırında belli dereceye ısıtılınca islenebilir yumuşaklıkta demir elde ediliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Boşveer bunları ![]() göster, nerede yaşıyorsun ?" Bon bir yle orada yaşadığını itiraf etti adam ![]() ![]() ![]() Aylardır oracıkta sahilde yatıp kalktığını ![]() ![]() ![]() "Öyleyse bana gel benim yerime ![]() ![]() ![]() küreklere asildi ![]() Bir kaç dakika sonra küçücük bir iskeleye yanaştılar ![]() ![]() ![]() Adam sahile göz atınca az daha sandaldan düşüyordu ![]() ; Mavi beyaz boyalı kulübeyle, iskele arasına taş döşeli yürüme yolu bile yapılmıştı ! Eve girerlerken Kadın omuzlarını silkti, "Pek rahat sayılmaz ama ben yine de ev diyorum iste ![]() ![]() ![]() Otur lütfen, bir şey içer misin ?" "Hayır, hayır teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() Şaşkınlığını hala üzerinden atamamıştı ![]() "Daha fazla Hindistan cevizi suyu içemeyeceğim artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hindistan cevizi suyu değil ki ![]() ![]() ![]() Colado'ya ne dersin?" Adam hayretini gizlemeye çalışarak ikramı kabul etti ![]() ![]() İkisi de birbirlerinin hayat hikayesini dinledikten sonra Kadın, "üzerime rahat bir şey giyeceğim" diyerek ayağa kalktı ![]() "Duş yapıp tras olmak ister misin ? Üst kattaki banyo dolabında jilet var ![]() Adam artik olayı sorgulamaktan tamamen vazgeçmişti ![]() ![]() ![]() Banyoya girdi, dolapta kemik bir sapın içine sıkıştırılmış oynak mekanizmalı iki deniz kabuğundan yapılma ustura onu bekliyordu ![]() ![]() ![]() "Bu Kadın inanılmaz" diye mırıldandı ![]() ![]() ![]() "Bakalım bundan sonra ne var Döndüğünde Kadın onu gardenya kokuları içinde, stratejik bölgeleri üzüm yapraklarıyla örtülü olarak karşıladı ![]() ![]() ![]() Sadece uzum yaprakları ![]() ![]() ![]() Yanına oturmasını istedi ![]() Sonra yavaşça sokularak fısıldadı ![]() ![]() ![]() "Söy le bana yakışıklı, ikimiz de uzun suredir bu adadayız ![]() ![]() ![]() yapmak için kıvrandığın bir şey var ![]() ![]() ![]() Hani burada tek başına geçirdiğin aylar boyunca en çok yapmak istediğin ![]() ![]() ![]() Anlıyorsun değil mi ? Ne istersen yapabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinin içine bakıyordu ![]() ![]() ![]() Adam duyduklarına inanamadı ![]() ![]() ![]() "Yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edebilir miyimmm?" HEPIMIZIN SONU BOYLE OLACAK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|