Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmek, konuşmayı

Konuşmayı Bilmek

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Konuşmayı Bilmek

Konuşmayı Bilmek - Ayşe Evyapan

Konuşmanın insanı bu kadar rahatlattığını bu kadar mutlu ettiğini bilmezdim Sizler sayesinde düşüncelerimi paylaşıyor olmak, harika bir duyguymuş Yazmak sözcükleri kağıda dökmek demek Benim için konuşmakla aynı değerde hatta dahada önemliÇünkü sözümün kesilme imkanı yok Ben konuşmayı seven biri değilim İşin gerçeği çok konuşanıda sevmekÇok konuşanın, boş konuştuğunu düşünürümAncak benim konuşmaktan bahsettiğim bu değilBenim bahsettiğim paylaşmakBiri konuşur diğerleri dinlerse bu paylaşım olmazBöyle insanlarda yok değil haniKendileri anlatır anlatır, siz anlatmaya kalktığınızda dinleme zahmetine katlanmazlar Çevrenizde böyle insanlar varsa dolayısıyla konuşmaktan da soğuyorsunuz Bazı insana konuşmak ne kadar yakışmıyorBazısı da konuşmazsa olmaz Bana göre Sunay Akın ve Tayfun Talipoğlu konuşsun sabaha kadar sıkılmadan dinlerim Sunay Akını masal anlatıyor sanki, dinlerken duyduğun heyecan hiç düşmüyor Tayfun talipoğlu'nun konuşması bile şiir gibi Bu insanlar konuşmaları için dünyaya gönderilmişler

Sizinle bir hikayeyi paylaşmak istiyorum

Akıllı İnsan

Bir bilgeye sormuşlar

Bir insanın zekasını nereden anlarsınız?

Konuşmasından Diye cevap vermiş

Ya hiç konuşmazsa demişler

O kadar akıllı insan yoktur ki demiş

Bizler ne kadar akıllıyız acaba?

HzEbu Bekir(ra)bir sözünü hatırlatmak isterim

Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmekten geçer demiş Ne kadar doğru söylemiş

Konuşmak anlatmak, paylaşmak bizim için bir nimettir Bunu kullanmayı bilelimUntmayalımAllah herkese konuşma özelliği vermiştir Dinlemeyi bilmek ve zevkle dinlenen biri olmak ayrıcalıktır Bir anlamda, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim Umarım birazda olsa zevk almış, pişman olmamışsınızdır Elaleme talkım verip kendi salkımı yutanlardan olmak istemem

Ayşe Evyapan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com