Eser |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
EserBilmiyorum Aslinda anlamak bile istemiyorumDusundukce sinirlerim geriliyor ![]() ![]() Bedenim titriyor Ruhum isyan ediyor ![]() ![]() Insanlar hayati, agizlarindan cikanlari Cokmu basit goruyor ![]() Yada ben hayati Cokmu ciddiye aliyorum diye ![]() ![]() Soyledikleri kelimelerin Karsilarindaki icin ne anlam ifade ettigini bilmeden Konusanlara kiziyorum… Ya anlamlarini bilmiyorlar ![]() Ya hak ettigi degeri vermiyorlar ![]() ![]() Yada Hayat onlar icin cok basit ![]() ![]() Bilseler Beyinlerinden gecip dillerle soylenenlerin insanlara ne verdigini… Yok olup gittiklerinde herhalde vicdanlari dayanamazdi bu aciya ![]() ![]() Birde gurur duyarlar eserleriyle ![]() Bahaneler adina saklarlar vicdansizliklari ![]() ![]() Kendilerine gore gecerli bir kac sebebi vardir mutlaka Halbuki Arkalarina donup ßakmaya cesaretleri bile yoktur Gorseler arkalarinda soylediklerinin eseri Viran kalmis Harabeye donmus Herhalde uykusuz geceler gecirir pismanliklar icinde kivranirlardi ![]() Uykusuz gecelerin nedeni ![]() Dinlenilen sarkida hatirlanan![]() ![]() Hatirlandikca off cekilen olduklarini bilselerdi ![]() ![]() Omurleri boyunca vicdan azabi icinde kivranirlardi Bilseler Isimleri her soylendiginde duymamak icin kacildigini![]() ![]() Sorulduklarinda Yuregine bir hancer saplandigini ![]() ![]() Geceleri Yildizlara bakip bir off cekildigini… Kapinin zili her caldiginda omudur diye bakildigini,, Telefon her caldiginda bir heyecanla acildigini ![]() ![]() Bir Resmi karsina alip bagirip cagirip kizip ![]() ![]() Sonrada Sanada iyi geceler canim denildigini… Bilselerdi eger ![]() ![]() Actiklari yaranin Bir ömür izinin kalacagini ![]() ![]() Her iyilesmesinde bile bile kanatildigini ![]() ![]() Onun yarasinin bile insane haz verdigini ![]() ![]() Acisiyla bile olsa yasamayi kabullendigini ![]() ![]() Gelecegi dusunmeden Bombos yasam surdugunu ![]() ![]() Hayata tutunmak icin bir bahane bile bulamadan Rüzgarda savrulan bir yaprak misali suruklendigini ![]() ![]() Kalabaliklar icinde yapayanliz boguldugunu ![]() ![]() Icinden bazen olmenin gectigini ![]() ![]() Bilselerdi eger Geride biraktiklarinin hallerini ![]() ![]() Soylerlermiydi Onca kelimeyi… Insan Yapamayacagi seyi soylememeli Icinden ne kadar olmasini istesede Umut olmamali Masum bir yurege Yuregine sevgi tohumlari sacmamali ![]() ![]() Birakmali acisiyla yasamasini izlemeli ![]() Buraya kadar sabir edip Okuduysaniz Söyle bir dusunun Agzinizdan cikan ![]() “Seni Seviyorum”, “Canim” “ Askim” “Yarinim” "Dostum" "Arkadasim" Kelimelerinin anlamlarini ![]() ![]() Ve hayatindan ciktiklarinizi bir sorgulayin ![]() ßelki övünülecek bir “Eser”e sahipsinizdir ![]() ![]() ßelkide bir “Eser” Olmus Etrafinizdakilere Umudun Güvenin Sevmenin Baglanmanin ![]() ![]() Ne kadar riskli birSey oldugunu anlatiyorsunuzdur Zafer Aslan |
|
|
|