Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aramaya, geleceğim, gittim, kendimi

Kendimi Aramaya Gittim Geleceğim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendimi Aramaya Gittim Geleceğim

Şehrim üşüyor bu gece, hava tam kar havası,ufkun kırmızıya çalan teninden kar taneleri dökülüyor

Eskisi kadar karanlık değil gece

İçimde incinmişliğim,

Yüklenip acıya dair ne varsa içimde gecenin kıyısına çıkıyorum bu gece

Geçmişime bakıyorum Yaşanmışlıklarıma, yaşanmamaşlıklarıma ve bir türlü tamamlamayı beceremediğim, yarım kalmış kendime

Ne zaman içime biraz fazla baksam, yükseklik korkum depreşir

İçimdeki yarda arıyorum yarin izini

İçime düşemekten ve bir daha bulamamaktan korkarark kendimi, dalıyorum içimin karanlık dehlizlerine, yüreğimin kapısına "Kendimi aramaya gittim, az sonra geleceğimi" asarak

Garip bir duygu gelip yerleşiyor gönlüme Sözler ateşini körüklermiş ya ızdırabın, yazmak gelmiyor içimden bu duguyu

Herşeyi, herkesi anlarım da beni hayallerimden, umutlarımdan ve geleceğimden vuran sen olmamalısın ey yâr

Bunu kaldıramam

Anlatamadıklarımı saklıyorum gecenin koynuna

Beni üşüten bu yokluk,

Beni üşüten bu gece,

Beni üşüten bu hava,

Geceye sakladığım hüzünler bir bir çıkıp yerinden gelip yerleşiyorlar içimin boşluğuna ve mayasına hüzün katılmış gözyaşları çiziyor yanaklarımı

Kendi kendine hep gurbet olmuş, kendinin sılası olmayı becerememiş ben

Mevsim bahar, Şehir kurtuluyor eski renginden

Bir ben beceremedim içimin dağlarını yeşertmeyi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com