![]() |
Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç VarHarf harf susuşlarım başlıyor geceye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramızda bir İstanbul boğazı,zamanlardan ölüm ve imkansızlardan bir aşk ![]() ![]() ![]() Negatif bir aşk ve hiçliğim yalnız bırakmıyor beni ![]() Derken yazmak istiyorum seni,mürekkebim sen oldukça ![]() ![]() ![]() Alfabenin en başından yazmaya başlıyorum ![]() ![]() ![]() Nefretim içimi ürpertiyor ![]() Ve çığlıklarım boğazımı yırtmaya başlıyor ![]() Bir hastanın sabahı beklercesine bekliyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hiç ağlamazken sana ; yaşlarım süzülüyor mühürlü yanıma ![]() Sonum; Selamet ![]() ![]() ![]() Sonum; Cehennem ![]() ![]() ![]() Geceye esnemeye başlıyorum seni ![]() ![]() Her bir geçen saniye,sensizliği sol yanıma kazmaya başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bu anda şırıngayla çekip aldım seni damarlarımdan ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi; damarlarımdan kan yerine sen akıyor ![]() Soluyorum ![]() ![]() ![]() Soluyorsun ![]() ![]() ![]() Ölüyorum ![]() ![]() ![]() Ve ölüyorsun ![]() ![]() ![]() Damarlarımdaki tüm negatif aşkları çekerken,son gücümü son bir sigara yakarak tüketiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben yine uykuyu seçiyorum ![]() ![]() ![]() igara dumanında o sesin bir resmi : "Öldürme beni" ! ![]() ![]() ![]() Ve içimdeki çığlıklar büyümeye başlıyor ![]() ![]() Ötesi aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyleyse yetiş! Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|