Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülüşün, olmalı

Gülüşün Olmalı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gülüşün Olmalı

Sen gideli bir haller oldu bana iyiceNereye gider sonu bu gidişin bilinmiyor Şizofrenik bir hasta gibiyimKendime yarattığım hayali bir dünyanın içinde yaşıyorum Kimse yanıma gelsin istemiyorum Biri gelip de bu rüyadan uyandıracak diye ödüm kopuyor

Ama her gün en çok da sen hatırlatıyorsun sensizlik gerçeğimi Oysa bu yalanlarla avutmak, kandırmak istiyorum kendimiHayatım boyunca hep "En acı gerçeği, en tatlı yalana tercih ederim" diyip durdum Fakat şimdiİlk kez gerçekleri değil yalanları istiyorumSensiz gerçeklerin yerine senli yalanlarıHalbuki benim sevebileceğim bir senin beni sevebilme ihtimalim bile yok!Yine de elimde değilBir şey var aramızda

Uzaklara savruldukça daha çok beni sana yakınlaştıranİmkansızlaştıkça içime derin derin işletenHem bakışlarına çarpmaktan korkutan bakışlarımı hem de buğulanmış gözlerinden mahrum bırakılınca çıldırtanSeni izlemek usanmadanBıkmadan seni dinlemekSadece senin varolmanı dilemekSadece seninle varolmakSeni yaşamakSenle yaşamakSensiz yaşamakimkansız

Eğer seni görmeyeceksem dışarı çıkmak anlamsızSen olmayınca; yaşamak, kuru ekmek yemek gibi katıksızKaranlık bir yol sanki uçsuz bucaksız Tüm kapılar kapanmış sanki aralıksız Kuru ayaz da bir gece sanki sessiz, sedasız, rüyasızBir gökkuşağı sanki renksiz, ışıksız Hayat geçip gidiyor yanımdan sanki selamsız sabahsız Sensiz yaşamak böyle bir şey Sensiz yaşamak, yaşamsızSeni ve beni ayıran kör, sağır, dilsiz bir duvar

Bakışlarının her bana deyişinde bi kat daha örülen kalın bir duvarSuskunluğunun kızgın öfkesiyle yoğrulmuş harcıSessiz feryatlarım, isyankar bakışlarım, ağız dolusu küfürlerim, duvarlara atılan yumruklarım, çğlık çığlığa kalmış susuşlarım yetmiyor bu duvarı yıkmaya;yetemiyorNe zaman sana gelmeye kalkışsam yine sana takılıp düşüyorumYitik bir duasın dudaklarımdaKalbimde kanlı bir törenDüğünler dernekler kuruluyor yokluk gecelerinde ayrılıklarımızın evliliklerineKavuşmasız hasretler biriktiriyorsun yüreğimde

SEN ve BEN diye başlıyor her cümle BİZ olamamanın esaretiyleRuhunun adsız sokaklarında kayboldu ruhumNe GELEBİLİYORUM sana ne de GİDEBİLİYORUM senden!

Bana bunu yapmaGüneşim bile yağmurlarımla ağlarSenin gülüşün olmalı

Canan Dilek Dinçer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com