Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cümleyim, devrik

Devrik Bir Cümleyim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Devrik Bir Cümleyim

Yüzümde eksik kalan bi ifade kaldıUnutuldu belki mimiklerimde gülümsemeSonrasında karman-çorman mısralara gizlenmiş bir duyguİçimi döküyorum kelimelere sonuçkoskoca bir anlamsızlık Küçük harflerle bezenmiş bir kaç yüz cümleSadece tek bir harfi büyük Manidar ifadeleri kalmadı artık kafiyelerinCümleler uyuşmazlık içindeSaçma sapana yakınken bu şiirde her kelimeanlayamadığım bir anlam gizli birtek kelimedebilmem kaç harfli bir bilinmezde işliyor sanki imla kuralıBaş harfini büyük yazıyorumKaralama tarzı titrek yazım değişiyoranlamsızlığı anlatmaya çalışmaktan tükenen kalemim tükenmezliğe bürünüyorKeramet kelimede saklı sankiYaşatırken bendeki en acı yanlarıbi taraftanda bitiriyor kısa bir süre saçmalığı

Yırtıp yırtıp attığım kağıtlarda şimdi eskide kalmışlığımİçimi dökerimya cümlelereiçimden gelmemiş kaleme içimdeki nefreti yazdırmakNe zaman oynatsam gidişine kalemihaykırsam içimdekilerihep dur dedi bir bilinmezlikKaraladı nefreti kalemtekrar döndü anlamsızlığa kafiyem ve bir tek o bilmem kaç harflik cümlenin baş harfini büyük yazdım hiç düşünmeden

Bir kaç mısrayla başladışimdi roman'a yolculuk var dizelerdeOysa yazdığım herbir kelimeydi hayatımdan silmek istediklerimLoş bir ışığa sığınıpbir bardak çay yarenliğinde karalanan birkaç anlamsızlıkiçinde şehrimin gizli sevdalısıyımBüyük hayallerden gelir umut tanelerimKaranlığına muhtacımYoksa kanayan yanlarımı nasıl gizlerim?Mutluluk artık bir kafiyedir dizelerimdeAma sonuna illaki bir mutsuzluk eklerimVe baş harfi büyük sadece bendesenden kalan hisleriminHani becerebilsem onuda küçültecem belki amainan cesaretim yok kalemimden bunu istemeye

Artık her devrik cümlenin tek failiyimKaranlık yüzünde şehrimintükenmek üzere olan lugatiminve bir türlü anlam katamadığım şiirimin acıya eş anlamlı bir cümlesiyimTüm ağıtlar bende başlartüm isyanlar bende doğarGidişinle bittiya büyüsü şehriminyinede iyimserim bakyanımda şimdi karanlıklarİyikide varYoksa gözyaşlarımı kim saklar?Mısralar tükenmez oldu sankiKatledilmiş cümlelere bezendimNoktasız-virgülsüz bir bitişteyimSadece birkaç harflik bir kelimede imla kuralı varAnlasanaismine bile asudeyimAptallığıma mı gülsemhalimemi üzülsem bilmiyorum Alfabemden en güzel harfimi aldınyaartık bu hayat şiirindeki En Devrik Cümleyim

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com