|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözyaşlarına, istiyorum, işığı, olmak, vuran |
![]() |
Gözyaşlarına Vuran Ay İşığı Olmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözyaşlarına Vuran Ay İşığı Olmak İstiyorumGecenin kör bir vaktinde bir karartı farketti delikanlı deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde ![]() ![]() Uykusu kaçmış uzun bir gecenin keşmekeş karanlığında kadının yanına gidip gitmemek arasında bir süre bocaladı delikanlı ![]() ![]() Yaklaştı kadına omuzuna dokundu usulca ![]() Gözlerine bir saniye bakmak bile yeterliydi kadının saatlerce orada taş kesildiğini ve ağladığını anlamak için ![]() ![]() ![]() "Haketemiştim biliyor musun" dedi boğuk bir ses ile delikanlıya bakarak ![]() ![]() ![]() ![]() Korku endişe çekingenlik utanç ya da buna benzer hiç bir duygu yoktu kadının davranışlarına yansıyan ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı her seferinde konuşacak gibi oluyor ama doğru kelime olduğundan bir türlü emin olamadığı ardı arkası kesilmeyen düşüncelerini harmanlayıp duruyordu beyninde ![]() Delikanlının ne söylediğinin bir önemi yoktu aslında kadın için! Yalnızca içinde ki acıyı tanıyan sesler duymaya ihtiyacı vardı ![]() ![]() ![]() Delikanlı bir mendil çıkardı cebinden ve izin istercesine baktı kadının gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Beni buraya kim gönderdi biliyor musun? Beni buraya Tanrı gönderdi ![]() "Bir kulum bizim İBLİS`in çıraklarından birine tutulmuş! Git ve ona yardım et" ve işte buradayım ![]() ![]() ![]() Delikanlının gözlerine baktı kadın ve hafif bir tebessüme bıraktı yerini yüzüne yerleşen hüzün kırıntıları ![]() Derin bir iç çekişin ardından söz sırasının kendisine geldiğini anldı kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tutkunluk değil gözlerime yaşları pazarlayan aşk değil hüzünleri yüz hatlarıma mühürleyen! Gerçeklere kapadığım gözlerimi uçurumdan düştükten sonra açmış olmamdır canımı yakan! Zamanında üstünü kapattığım her hata cebime koyduğum bir taşmış ve her bir taşın adı belki`ymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir sessizliğe bıraktı yerini; içi kalabalık anlamı derin yaraların sebep olduğu; konuşulası konuştukça paylaşılası acılar ![]() ![]() ![]() Delikanlı anladı üstü açık yaralara dokunamayacağını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Gözyaşlarına vuran ay ışığı olmak istiyorum! Yakamozum olur musun?" dedi delikanlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi mi? Şimdi onlar evli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|