![]() |
Hayal Fabrikası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayal FabrikasıHayal Fabrikası - Hayal Fabrikası Hikayesi ![]() H ![]() ![]() yani Hayallerin Üretim Merkezi'ne Hoşgeldiniz ! Çalışanı olmayan zaten çalışmaya da gerek olmayan tek fabrika burası ![]() Hiç bir alt yapı ya da sermayeye gerek duymayız biz bu fabrikada ![]() Üretim hiç durmaz burda ![]() ![]() Siz uyurken bile ![]() ![]() Kalbinizin atıyor olması yeter fabrikanın çalışması için ![]() ![]() Enerjisini kalpten alır ![]() ![]() Bu öyle bir mekanizmadır ki kalbinizin enerjisine göre üretim maddeleri kalitelerine göre şekil alır ![]() ![]() Kalbiniz o gün çok durgundur ![]() ![]() Aldığı en büyük darbeyi yemiştir ve canı acıyordur ![]() ![]() O zaman üretim ürünleriniz iç pazarda bile satılamaz hale gelir ![]() ![]() Döner döner yine sizin elinizde patlar ![]() ![]() Kalbiniz buna daha çok üzülür ve üretim iyileşmez ![]() ![]() Zamanla fabrika batar ve kalp durur ![]() ![]() Ama siz hayatta yaşadığınız en güzel günü yaşıyorsanız kalbiniz durmadan çarpar ![]() ![]() Üretim öyle hızlı olur ki tüm ülkeye yetecek kadar hayal ürettiğinizi farkedersiniz ![]() ![]() Her şey çok daha güzel gözükür ozaman ![]() ![]() E kolay mı ? Dünyanın en büyük fabrikası sizin fabrikanızdır ![]() ![]() Hatta zamanla holdingleşebilirsiniz bile ![]() ![]() Ve Hep mutlu olursunuz ![]() ![]() O zaman neden her gün hayatınızın en güzel gününü yaşamıyorsunuz ? "bugün benim hayatımın en güzel günü" "yarın da öyle ![]() ![]() "ve ömrüm boyunca ben hayatımın en güzel gününü yaşıcam ![]() ![]() İçinizdeki mutluluk duygusunu öldürmeyin ![]() ![]() Ne olursa olsun ![]() ![]() H ![]() ![]() yani Hayallerin Üretim Merkezi'ne Hoşgeldiniz ! Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|