![]() |
Öfkeliyim Aslında Kendime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öfkeliyim Aslında KendimeSaygısız bir insan olmak istemezdim, kendime olan saygım gün geçtikçe tükeniyor ve sağlıklı ilişkiler kurmakta yıllar sonra tekrar zorlanıyorum,sendeliyorum ![]() ![]() Kimsenin önemini kazanmak istemiyorum, onda önemimin tükendiğinden bugüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime olan saygımı yitirmek istemezdim ![]() ![]() ![]() Bugün farkındayım, sanırım vazgeçilmemin sonucu vazgeçtim çoğu şeyden ![]() Karamsar bir insan olmak istemedim hiç ![]() Kimi zaman oldum ve o zamanlara döndüm ![]() Hep olumlu, hep iyimser olamıyorum artık ![]() ![]() Sanırım ,daha çok yüklerle tekrar 15’ime döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umudumu yitirmek istemedim hiç ![]() ![]() ![]() ![]() Belki ürkmeseydim, hiçbir korkum gerçek olmayacaktı! Kendime olan güvenimi kaybetmek istemedim hiçbir vakit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım ki, ‘keşke’ demeden olgunlaşılmıyor ![]() Ve anladım ki, hoşnutsuzlukları tatmadan memnuniyetlere değer biçilmiyor ![]() Başkalarını üzmek istemedim hiç, hep empati kurdum ,düşündüm fakat sonuçta üzdüm! Yıllar sonra anladım ki, kimseyi kendinden çok düşünmeyecek, korkularının üzerine gitmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar önce aklımın kuytu köşelerinde gözlerini açmış kum tanesi kadar olan korkularım bugün büyük ,ağır kaya parçalarına dönüşmüş bir yığın ihtiyar olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşüncelerimin ,kendime olan saygımı yitirmeme izin verdiği için kızgınım ! Hislerimin ,başkalarını önemsiz kıldığı için öfkeliyim ! Tek bir seçeneğim var; beynime ve yüreğime hükmetmek, sağlam bir köPage Rankingü kurmak ![]() Bunu başarabilecek gücü derinlerde hissedebiliyorum, soludugum her havada içime çekiyor gücüme güç katıyorum! Biliyorum başaracağım ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|