Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğünde, hayat, isyankarın

Bir İsyankarın Günlüğünde Hayat

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir İsyankarın Günlüğünde Hayat

Bir İsyankarın Günlüğünde Hayat - İlknur Dinçel

Değerlim;

Varlığın, hiçliğimin çaprazında hayata çağırıyor, hayata bağlıyor beni

Hayat!

Hayat nedir bir isyankarın günlüğünde bilirmisin meleğim? Bilmezsin!

Hayat; isyan kokan küfürbaz dizelere sığdırdığım bir terkedilmişliktir düşüncelerimin özgürlüğünde Terk ettiğim, gülüp geçtiğim, iş olsun diye oynadığım bir tiyatrodur kimsesizliğimin ipi çekilmiş yitikliğinde

Peki,

Kıblesi sen olmayan bir gülümseyiş nedir bilir misin sevdiğim?

Bilmezsin!

Kıblesi sana bakmayan bir gülümseyiş; azrailin indirdiği kocaman bir giyotindir ömrüme, varlığımın infazında

Benliği çalınmış bir erkek çocuğuyum olmadığın zamanlarda! Yitirilmiş, kaybedilmiş ve belki de tarafımdan terkedilmiş bir boşluktur yaşam yokluğunda

ama sen varsın ve bana en az ben kadar yakında durup geleceğime bakmakta, restore etmektesin

Bil ki; baktığın gelecek, gözlerinin aydınlığında çizdiğim en anlamlı, en kaygısız eserimdir!

Bil ki; sen ve sana dair dilimden dökülen her hece yaptığım en güzel bestemdir İyi ki varsın ve iyi ki, içine sürüklendiğim karanlık bir geçmişi dokunuşlarınla yokedip geleceğime ışık tutacak kadar gerçeksin!

"Kalemime düşen bu satırlar Emre ve Ülkü için tarafımdan TESCİLLENMİŞTİR"

İlknur Dinçel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com