![]() |
Karışık Resimler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık ResimlerKarışık Resimler - Oya Gedik Bir rüya gibi mutlu günlerin resimlerini mutluluklarımızı gözlerimle çekmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Kalabalık bir aileydik yakın bağlarla aynı evde yaşıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle aynı sofrayı paylaşmak ne keyifmiş meğer hiç canımız sıkılmazdı tv yoktu net yoktu cep telefonu yoktu ev telefonu kimselerde yoktu ![]() Kocaman bahçede akşam olmasını istemezdik özellikle tatil dönemleri tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yan bahçemizde ki komşularımıza sabah günaydınlarıyla başlayan o tatlı muhabettler ![]() ![]() ![]() Cam gibi denizlerimiz şeffaf kendini görebilirdin hatta balıklar kaçışırdı ürkerdi aaa ayna gibi demelerimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet bayramları ve Zafer bayramlarında meşalelerin aheste aheste yanışları ne heyecan katardı bayramlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her mahallenin bekçileri vardı sabaha kadar uyumazlardı hiç hırsız girmezdi evlerimize düdük çaldıkları zaman ben yorganı başıma çekerdim birazda titrerdim ![]() küçük el arabalarıyla dondurmacılar geçerdi çocuklar sıraya girerdik ben limonlu ve çikolatalıyı çok severdim hala da çok severim favorimdir ikisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oya Gedik |
![]() |
![]() |
|