![]() |
Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım Gitmiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşa Gitsin Dediler Yaşadım GitmiyorGölgelerine saklanan birer hayalet sanki insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Boğuluruz’ korkusundan denizi bile hayal edemeseler de, dümen köşkünde hep onlar eğleşiyor ![]() ![]() ![]() Tehlikeli ilişkilerde dublör tutmayı kendimize yediremediğimizden, malulen emekli ediliyoruz düşlerimizden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkel sanrılar derinlemesine parselledi, mızrakların ucunda aşkın kelleleriyle yürüyor onun bunun kafatası avcıları! Metroseksüel Indiana Jones’lar sarmış dört yanımızı, bâkir duygular zührevi hastalık muamelesi görüyor tutku koridorlarında ![]() Bağımsızlığı tanınmayan demirperde bir ülkenin pahalı başkenti insanlık ![]() ![]() ![]() ![]() -ki aynı ihanet, metresidir aşkın tatminsiz ihtiras akşamları! erken çöken yaşlılık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() astigmat göz dizimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() raf ömrü dolmuş anılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anestezik vücutlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() penaltı kokan insanlık soneleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda hayat korkutuyor, beslemiyor, solumuyor beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hey, yürek ressamı! Senin hayata çizdiğin platonik resimler ancak entellektüel geometriden sınıf geçer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|