![]() |
Yürek Ağlarmış Gözden Önce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürek Ağlarmış Gözden Öncesana dair isteklerim oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sen;içinde baharı gizleyen kışımsın benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabansız sevdalardan kopup sana sığınıyorum çoğu zaman ![]() ter kokarak tenim ![]() ![]() Git diyorum sanakalma yüreğimdebu kadar özleteceksen kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra kötü şansla başlayan ilklerimi hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabullenmek zor sanıyordum acemi ama mükemmel bir aşkı taşıyabilmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani imkansızı mümkün kılmanın zor olduğunu biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşüme düşüşün zamandan değildüşlerin gafı ![]() Nasıl bir şeydibu beni böyle yağmalayan?Şimdi karşı durmuyorum sana nasılsa buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı ![]() ![]() Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorum sen yaralarına benden sevda sürüyorsun ![]() ”Belki”lerden “ihtimal”lerden “keşke”lerden medet umuyorum senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek ![]() ![]() ![]() Ben suretine deği laslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum ![]() Ben seninle aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum ![]() Şimdi bilinci küflerinden kurtulmuş bir yüreklesüresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorumsana dair yazılanlarda ![]() Şimdi bir sayfa dolusu cümlelerle bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum… Şimdi bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum… Şimdi ben dağıldıkça kurulan yeni düşlerde sana bakıyorum… Umut hep var olacak Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|