Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlarmış, gözden, yürek, önce

Yürek Ağlarmış Gözden Önce

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yürek Ağlarmış Gözden Önce

sana dair isteklerim oluyorKimi zaman derin ahlarım oluyorsun

Sen;içinde baharı gizleyen kışımsın benimVe biliyorum o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiçBana susmak düşecek payıma kilitlenmiş bir yürek kalacakKaderi önceden belirlenmiş konuşmala rpaylaşmalar bakışmalar olacakBir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sanasen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin

Tabansız sevdalardan kopup sana sığınıyorum çoğu zamanSoluk soluğa varıyorum yanına

ter kokarak tenimAnne sütüne aşık bir bebek gibi duruluyorum sonra

Git diyorum sanakalma yüreğimdebu kadar özleteceksen kendiniBir bakışgözüm gözüne değiyor hissediyorum Gitme diyorumKal geldiğin yerdeNe gitmelerin bitiyor ne de benim sana kal demelerim

Sonra kötü şansla başlayan ilklerimi hatırlıyorum8 yaşında en samimi arkadaşımla aynı çocuğu sevişim çocuktum işte lolipop şekerli bir sevdaydı ilk sinemaya gidişimde elektriklerin kesilişi kavgamdaki o göremediğim ilk konsere gidişimde biletimi kaybedişim ve ilk aşık oluşumun asla mümkün olmayışı Yani senin mümkün olmayışın

Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadımTüy gibi hafifusul usul inivermiştin yüreğime Kabullenemedim önceKocaman yalanlar söyledim kendimeBen dışımda tutmaya çalışırken senimeğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştıKuşatmıştın dört yanımı ve kendim için çok geçti Yerle bir olmuştu her şeyOlmazsa olmazlarım ilkelerim yargılarım

Kabullenmek zor sanıyordum acemi ama mükemmel bir aşkı taşıyabilmeyi Ve en az acıyla kurtulmakmış gerçekten bizi bekleyen yalnızlıktan bir başınalığın mecburiyeti ile mucizelere umut bağlamakmış zor olanBelli bir yerden sonra bazı şeyleri aşmış olmanın olgunluğu ve kabullenme meziyetiyle üstesinden geliyorsun umutsuzluğunun

Yani imkansızı mümkün kılmanın zor olduğunu biliyorsunÇünkü biliyorsun o arada bir yol var ve bu yol uzun da olsa bir yere gidiyorO bir susma türü sadeceo bir yaşam şekliVe her yalnız yaşamak ölmenin diğer yüzüBu yol öyleöylece dururSeni aklıma getiren yüreğime düşüren bu yol değil kötü şansla başlayan bir ilkiniyi şansı sadece

Düşüme düşüşün zamandan değildüşlerin gafı

Nasıl bir şeydibu beni böyle yağmalayan?Şimdi karşı durmuyorum sana nasılsa buluyorsun bir

yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımıAyak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden

Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorum sen yaralarına benden sevda sürüyorsun

”Belki”lerden “ihtimal”lerden “keşke”lerden medet umuyorum senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek

Ben suretine deği laslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum

Ben seninle aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum

Şimdi bilinci küflerinden kurtulmuş bir yüreklesüresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir

aşkın ömrünü anlatıyorumsana dair yazılanlarda

Şimdi bir sayfa dolusu cümlelerle bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum…

Şimdi bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum bir yenilgide zafer ne kadar

anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum…

Şimdi ben dağıldıkça kurulan yeni düşlerde sana bakıyorum…

Umut hep var olacak

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com