![]() |
Nisan Da Aşk Başka Tutkudur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nisan Da Aşk Başka TutkudurNisan Da Aşk Başka Tutkudur - Nazlı Tolun Nisanda aşık olmak başka bir tutkudur, Hele nisan eylüle değerse sevdalar onurludur ![]() Bir bahar günü kavak yelleri esmedi mi başınızda? Nisan ve eylülün birlikde çizdikleri tutku dolu resmin hikayesini bilirmisiniz? Seneler evvel vakitlerden nisanın biridir kader acı bir sürpriz hazırlar ![]() Genç kız o gün yeni işine başlayacakdır yeni taşındığı kent de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kız iki gün sonra yeni işine başlayacakdır ![]() Sonunda işine başlar, tesadüf mü bilinmez amiri hastanedeki o genç adamdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bizimki de güzel ya bir afra bir tafra sormayın yanına yaklaşdırmaz kimseyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel zaman git zaman arkadaşlıkları farklı boyutlara taşınır ![]() Artık dışarda gezmeler başlamışdır ![]() ![]() ![]() Bir gün genç adam” hadi gel seni bir yere götürücem” der Şehrin en yüksek tepesine çıkarlar ![]() Genç adam başlar söze; “Bak burası benim yaşadığım şehir Ben bu denizinin kıyısında doğdum, yaşadım Sen de benimle bu kentin içerisinde bir ömür yaşamaya varmısın ![]() Sen seç neresinde istersen , yaşadığım müddeçe yanıbaşımda olurmusun? Her şey güzel olacak diye söz veremem inişler çıkışlar olacak ![]() Alınyazımı paylaşırmısın, benimle evlenirmisin?” Kız “varım” der “seninle her şeye varım ben” Genç adam orda beyaz kelebeğim diye diyerek öper kızın avuç içlerini ![]() Ailelere durum bildirilir ![]() ![]() Beklerler ![]() ![]() ![]() Kız bir eylül gecesi bohçasını kaptığı gibi kaçar gelir sevdiğine ![]() ![]() O kız bu yazıyı yazan Nazlı’dır ![]() ![]() Nazlı Tolun |
![]() |
![]() |
|