![]() |
Bütün Dostlar Özeldir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bütün Dostlar ÖzeldirTÜM DOSTLAR ÖZELDİR!! *Hani dostlar vardır ![]() Ve kimi zaman da bulduğunuz ![]() ihtiyac duyduğunuzda koşarak gelen ![]() kederinizi kederi bilen ![]() Hani dostlar vardır üzemezsiniz kıramazsınız kıyamazsınız ![]() Hani dostlar vardır fikre ihtiyaç duyduğunuzda sizi sizden fazla düşünüp akıl verir ![]() Hani dostlar vardır beraber olduğunuzda kederiniz bitiverir ![]() Hani dostlar vardır Doğduğuna şükrettiğiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜM DOSTLAR ÖZELDİR!! * Semadaki tüm yıldızlar sönünce Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde ![]() ![]() ![]() ![]() * Hasretin bu kadar acı vereceğini bilmezdim ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü benim her saniyem hasret ![]() ![]() ![]() ![]() Severken özlerken ve hep yalandan gülerken bilmedilerki İÇİMDE SEN VARDIN VE HEP SEN OLACAKSIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Sen gülerken yanındakilerde güler ![]() Ama ağlarken yalnız ağlarsın ![]() Onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın ![]() Öyle bir Dost edin ki seni asla bırakmasın ![]() ![]() ![]() * Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avuçlarımızda değil Kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|