![]() |
Bir Kar Tanesinin Serüveni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kar Tanesinin SerüveniBir Kar Tanesinin Serüveni - Gamze Sürcan Diğerlerinden farksızdı aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer kar taneleri gibi o da, bulutundan koptu, kendini akışa bıraktı, rüzgar nereye götürürse, "Tamam!" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgara hak verdi aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Saatlerce rüzgarla uçtu kar tanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Beni niye öyle götürmüyorsun?" diye sordu kar tnaesi rüzgara ![]() "O kendisi gidiyor" diye cevap verdi rüzgar ![]() "Biz uçabiliyor muyuz?" diye sordu kar tanesi şaşkınlıkla ![]() "Sormadın ki! Kendini bana bıraktın, benden bekledin seni götüreyim diye" dedi rüzgar ![]() Bu sefer kar tanesi, diğer kar taneslerine sordu: "Siz niye hep rüzgarla gidiyorsunuz?" "Çünkü bütün kar taneleri böyle gider" dediler ![]() Ama o gitmiyot diye düşündü kar tanesi ![]() ![]() Usulca kendini rüzgardan kopardı, uçmaya başladı ![]() ![]() ![]() "O kar tanesi nereye gitti?" diye sordu rüzgara ![]() "Bilmiyorum" dedi rüzgar ![]() Bulması gerekiyordu onu, ondan görümüştü böyle özgürce süzülebilmeyi, aşık olmuştu ona ![]() ![]() Bulamadı onu, artık yorulmuştu hem ![]() ![]() "Seni arıyordum ama çok geç artık" dedi kar tanesi üzülerek, yere konmuşlardı bir kere ![]() Birden rüzgar kuvvetlice esti ve ikisi birlikte gökyüzünün en tepesine savruldular ![]() "Bazen de akışına bırakmak gerekiyor" dedi diğer kar tanesi ![]() Artık ikisi birleşip kocaman bir kar tanesi olmuşlardı ![]() Gamze Sürcan |
![]() |
![]() |
|