Cümlelerim Daha Bir Ben Oldu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cümlelerim Daha Bir Ben OlduEski gülüşlerim yok artık ![]() ![]() Gözlerimdeki mutluluk paslandı Ne hayata gülümseyebiliyorum nede yaşananlara ![]() ![]() hiçbir şeye gülümsemiyorum artık![]() Boguluyorum buralarda,nefes almak hiç bu kadar zor gelmemişti![]() ![]() her çalan hüzünlü şarkıda ağlamak istemesem bile gözlerimden damlalar yaşlar süzülüyor![]() ![]() Evet,ağlıyorum,he rşeye,yaşananlara,insanlara,de ğişen herşeye ![]() ![]() ![]() ![]() Yapmak istediğim son şey bu belkide,elimden gelen de bu![]() İnsan bazen kendini çok yalnız hissediyor insan yıgınlarının arasında ![]() Sokaklarda hayalet misali dolaşmak,kimseler farketmeden![]() sessizce![]() Yalnızl ığınızda tutunacak dallar ararsınız,omuzuna yaslanıp ağlayacak bir omuz![]() ![]() belkide ![]() istemedim kimseyi yalnızlığımda ,sessiz gecelerimde![]() acı versin istedim haykırışlarım,içimde ne varsa yaşanmışlığa dair![]() Hani olurda yalnızlığımdan biri çıkıp gelirse kapımı çalarsa,kilitlemedim sadece kapattım,ama açabilir mi o kapıyı bilmiyorum![]() ben bana yetiyorum![]() ![]() İstemsiz yaşanmışlıkların içinde istemesem bile,olmam gereken yerdeyim,biliyorum ![]() ![]() Her tercih bir terk ediş ve yaklaşımdır![]() Ve her tercihte kaybetmeler ve kazanmalar vardır![]() Her hatada bir öğreniş,bir eksiliş ve her hata bir gözden düşüş![]() ![]() ve menzilden çıkış![]() ![]() Neden aynı hataları tekerrür ederiz ki?neden bazı şeyleri düzeltmeme çabası içine gireriz ki inatla?yalanlar görüyorum çevremde ,herşey yalan olmuş ![]() ![]() aşklar,sevgiler,dostlu klar![]() ![]() midem bulanıyor artık![]() Neden dilimizin ucuyla söyleriz sevgi sözlerini,doğruları![]() ![]() ![]() Erteliy orum artık bazı şeyleri,karar verdim![]() Bazen mecburi kalırsam hatırlatmalarım olacak kendime![]() ![]() ama sadece gerçekleri![]() Artık bazı şeyleri başkalarına göre yapmak zorunda değilim ![]() ![]() ![]() Artık gözlerim daha bir ben bakıyor,saçlarım daha bir ben dalgalanıyor![]() ![]() Cümlelerim daha bir ben oldu artık![]() Mutluluk sadece kendim olmayı başarabilmekmiş,bunuda başardım![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|