![]() |
Sessiz Çığlık Ya Da Haykırış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sessiz Çığlık Ya Da HaykırışSessiz Çığlık Ya Da Haykırış - Ferda Önenerk Trenler hani o insanları alıp sevdiklerine götüren ve onlardan ayıran eskinin kara çirkin, şimdinin ise, güler yüzlü trenleri ![]() ![]() ![]() İşte onlardan biri bu gece beni� de sevdiğimden ayırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ilk indiğimde ne kadar da mutlu inmiştim o trenden ![]() ![]() ![]() ![]() Geceye kadar çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik ![]() ![]() ![]() Sonra o gece istasyonda evet hayatımda asla unutamayacağım bir andı hiç bir aşk bu kadar güzel olamazdı, hiç bir flim sahnesi bile bu kadar güzel çekilemezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, istasyonda o karanlıkta gözlerimizi birbirinden ayırmadan seyrettik her ikimizde birbirimizi, kalbimiz deli gibi atıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanki hiç bitmeyecek bir aşktı sonsuzluk gibi uçsuz bucaksız bir sonsuzluk ![]() ![]() ![]() Sonra bana yazdığı o mektup ![]() İlk mektubuydu bu bana yazdığı(ne acıdır ki sonuncusuydu da aynı zamanda ![]() Canımın içi bir tanem seni çok seviyorum inan bir an bile aklımdan çıkmıyorsun ![]() Canım ne olur beni hiç unutma seni gerçekten yürekten sevgi dolu bir kalple sevdim ![]() Bir tanem kendine iyi bak olmaz mı? Ve beni sakın hiç bırakma, beni hiç unutma seni YÜREĞİME KAZIDIM ORADAN ÇIKMAYACAKSIN ![]() AŞKIMSIN SEN NOT: Unutma dünyanın bir köşesinde senin için atan bir kalp var ![]() ![]() ![]() NERDE ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük bir tartışmamız olmuştu o zamanda attığı mesajı hala durur ve her zamanda duracak benimle yaşayacak tüm anıları gibi ![]() ![]() ![]() İşte mesajı Ahhh benim kıymetlim, seni ben nasıl bırakırım? Sana kızar mıyım? Seni ben çok seviyorum ne olur böyle söyleme bir daha, sensizliği düşünemem asla ![]() Ah be deli gönlüm sen söyle onu nasıl sevdiğimi, sen söyle, sen söyle ![]() ![]() ![]() İŞTE! MEKTUP VE MESAJ ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ona giderken sevgimi yükleyip götürmüştüm ve bu uğursuz gecede aynı sevgiyi suratıma bir tokat gibi çarpılarak yüklenip geriye alıp geldim ![]() Ve ayrılıkken memleketimin o güzel beldesi olan � ![]() ![]() ![]() Yolunu bilir� misiniz? Arası ne kadar çeker ben bu gece öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() Önce kendisinin götüreceğini söyledi, sonra ise bir taksi ile göndereceğini söyleyip kendisiden uzaklaşmamı gecenin karanlığına karışıp gözden kaybolmamı hiç kılını bile kıpırdatmadan izledi ![]() ![]() HAYIR ASLA!!! Hak etmedim kim hak eder ki böyle severken ve hangi erkek kıyar ki böyle güzel bir sevgiye böylesine seven bir kalbe nasıl kıyılır ![]() KIYILIYOR İŞTE� Ama sevdiğim öyle istiyordu ondan nefret etmemi istiyordu ![]() ![]() O gece sakinlikle karşıladığım bu sözler şu an bir bıçak gibi saplanıyor kalbime zaten acıyan canım çok daha fazla yanıyor bin kat daha fazla acıyor şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha evvel birçok kez yüzüme benim neyimi seviyorsun? Diye sordu ![]() ![]() ![]() Ayrılırken bir şey istedim, bir şapka çünkü onun kokusu vardı onda bense onu yanımda taşımak o kokuyu her an içime çekebilmek istedim bir bağımlı gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an benim içimden geçenleri bilmiyordu ki, benim aklımdan şimşek gibi geçen ne yaparsan yap senden soğumamı, nefret etmemi sağlayamazsın çünkü seni seviyorum ve sevmeye de devam edeceğim beni bundan vazgeçiremezsin ![]() O � � ![]() ![]() ![]() ![]() VE BEN ONU ÇOK EVET ÇOK SEVİYORUM SENİ SEVGİLİM ÇOK SEVİYORUM O KADAR ÇOK Kİ HEM DE ![]() ![]() ![]() ANLATAMAM ÇÜNKÜ BUNU TARİFİ YOK ![]() ![]() ![]() Ama sen benden çok kolay kurtulup sıyrıldın çünkü ben diğerleri gibi yapışıp kalmam benim adım � ![]() ![]() ![]() ![]() Ama o sözler kulaklarımda çınlayacak hep aklımda ve beynimin bir köşesinde kalacak ![]() ![]() ![]() Artık bitti bu aşk hiç olmadı ki zaten tabi bu benim için geçerli değil ben hala seviyorum seni ![]() Oysa bir gece evvel uyumadan sabahlayıp 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM� Hem de çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Birde kendim için bir şey yapacağım bir daha asla trene binmeyeceğim kendime söz verdim çünkü ve işte Haydarpaşa`ya geldik zaten iniyorum bu son bitti her şey hayatım her şeyim geride kaldı ![]() Bu Bir Hikâye Adi�de Sevgi Nedir Sizce? (2) Evet size bu gece bir hikâye anlatacağım, yok yere yıkılan bir sevginin hikâyesi bu çok sevilen bir erkek düşünün öyle çok seviliyor ki en sonunda bu sevgi onu bunaltıyor sanırım ve kadının hiç beklemediği bir son geliyor başına ![]() AYRILIK ![]() ![]() ![]() Evet, çok acı çekiyor kadın içi parçalanıyor, canı çok yanıyor hemde şimdiye kadar yanmadığı kadar çok ![]() ![]() ![]() Çünkü sevdiği ona sana olan sevgim kalbimden çıktı diyip başını gösteriyor buradasın artık ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın önceleri ona yalvarıyor sadece arkadaşı olmasını istiyor çünkü sevgisi o kadar büyük ki bu bile yeter diye düşüyor başka bir şey istemem diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha nasıl denir, nasıl söylenir yâ da nasıl tarif edilir, tarifi yok ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne yazık ki sevdiği artık ona bir yabancı olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama zamanla tedavisi olacak olmak zorunda ![]() ![]() ![]() Evet, ama en güzel tarafı da kısacık aşka sığdırılan birçok güzellik o kadar anlamlı şeyler yaşıyor ki kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() �Evet, çünkü aşığım hem de sırılsıklam� diyor mahçup ama mutlu sevdiğini her fırsatta haykırıyor utanmadan, hiç sıkılmadan o benim SEVDİĞİM!!! Sonra bir pazar günü telefonu çalıyor kadının büyük bir sevinçle açıyor çünkü telefonun ucunda sevdiği var, sevdiği arıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Önceleri ondan nefret etmeyi düşünüyor ama olmuyor ki, bunu başaramıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılık haberini ilk aldığı zaman bile içindeki ses ona o seni üzdü sende onu üz ondan intikam al demiyor, demez ki nasıl desin olmaz ki nasıl olsun o zaman sevgi olur mu, aşk olur mu? Hayır diyor bittiyse bitti! Ben onunla çok güzel bir aşk yaşadım bunun için bile minnettar olmalıyım her kula nasip olmayacak bir sevgiyi yaşattı bana şu kısacık zamana kocaman sevgiyi taşıdık biz ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, işte gerçek sevgi bu diyor kısa bile olsa ![]() ![]() ![]() NOT: Bir akşamüstü bir araya geliyorlar ve sevdiği bilmiyorum belki de arkadaş olabiliriz diyor ![]() Biraz zaman sadece biraz zaman!!! Ve işte diyor kadın günlerdir beklediğim mucize bu, bu bile yeter bana diyor içinden ![]() ![]() ![]() ![]() TÜKENMEYENLER için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ESKİ AŞKIM ŞİMDİKİ EN SEVGİLİ DOSTUM ![]() ![]() ![]() HER ZAMAN MUTLULUĞUNA, SAĞLIĞINA, SEVGİNE DUACI OLACAĞIM SEVGİYLE KAL ![]() ![]() ![]() Ve Son� Gece olanları düşününce kadın gerildi ayrılmasına sebep olan kişi akşamdan beri onunla konuşmaya çalışıyordu ![]() Bir nevi arkadaş olma çabası yani kendisi öyle söylüyordu ![]() Sözde!!! Kendisini hakli çıkarmaya çalışıyor erkeğin onu seçtiğini ve dahası büyük bir keyifle kadına yaşadıklarını anlatıyordu ![]() Yüzsüzce her şeyi söylüyor pervasızca karşısındaki insanın acı çekeceğini bile, bile bunu yapıyor ![]() Ve yine büyük bir keyifle ekliyordu ![]() �O seni hiç sevmedi ki hem de hiç sadece beni sevdi ve hep de beni sevecek ve şu an da benim yanımda� diyip gittikleri yeri söylüyor ve yaşadıklarını ballandıra, ballandıra anlatıyordu ![]() Kadın bu doğru olsa da bunu neden bana söylüyorsunuz? Bunun beni yaralayacağını biliyorsunuz ![]() Tam azda olsa yaralarım kabuk tutmaya başlamışken ![]() Neden yaptınız? Bunu diye defalarca sordu ![]() ![]() O bu sözleri söylediği için büyük bir keyif içersinde ![]() ![]() �Ben bunun seni üzeceğini düşünmedim� diyor ![]() �Düşünmedin mi?� diye sorunca �oda kadına hayır sende çok ısrar ediyorsun� diyor �çok ısrar� kadına ![]() Oda gülerek �bu benimle beraberken onu elimden aldığınız için olmasın sakın ![]() ![]() Tekrar büyük bir keyifle �o beni seçti diyor tekrar o beni seçti seni değil ![]() Bunlar artık kafasının içinde yankılanıyor kadının ![]() Ve düşünüyor aklına çok sevdiği bir arkadaşının sözü geliverdi bir anda ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Ama sevgili arkadaşım biliyor musun? Ben onu sevmekten asla vazgeçmem ![]() Bu öyle sabun köpüğü değil ki aniden kaybolsun ![]() O benim için tek diyor ![]() İçinden geçen sözcüklere kulak verin onun soluduğu havayı solumak bile, aynı gökyüzünü paylaşmak bile yeter ![]() Kim haklı ve bu sevda kimin hakkı gibi bir düşünce geçmiyor kadının aklından ![]() Çünkü sevdiği onu seçmiş hayatında en çok değer verdiği kişi gözünü bile kırpmadan onu seçmiş demek ki âşık diyor ![]() Varsın olsun ama hayat insana neler getiriyor ![]() Ve de neler alıyor bunun da bilincinde ![]() Ve artık gerçekten zamana ihtiyacı var bu acı şimdi çok daha zor kabuk tutacak ![]() Çünkü çok daha zor! Çok ağır geliyor bu!!! Ferda Önenerk |
![]() |
![]() |
|