![]() |
Kaç Gül Mevsimi Geçti Bu Efkar Çıkmazında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaç Gül Mevsimi Geçti Bu Efkar ÇıkmazındaKAÇ GÜL MEVSİMİ GEÇTİ BU EFKAR ÇIKMAZInDA ağır ağır yol alıyorsun ,gün akşama ,akşam sabaha varırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimseler olmuyor yanında , yada sen öyle biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öyle derin ilerliyorki hasret , kör bir bıçakla bin bir parçaya bölercesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaman diyor herkez gül mevsimi geçiyor, hazanlar düşüyor her bir yaprağına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ağır ağır yol alıyorum YİTİRİLMİŞ ZAMAN SANDIKLARIMIZ ![]() ![]() isyanlar büyüdükçe sevda artıyor aksine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendi kendini çözemez kördüğüm misali ![]() ağır ağır yol alıyorum biliyorum artık ![]() ![]() masalları böyle öğrettiler bize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yeni umutlar açarmı güller gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hesabı bizde, cevabı bizde, sevdası bizde ![]() BİR AŞKTAN VAZGEÇMEDİK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gün gelip güldüğümü , gün gelip acizliğimi düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yeşil hüzünler geçse gözlerimden ![]() ![]() çilesini boşaltsa gönül ![]() ![]() yeniden ![]() ![]() ömür bitiren ölümün yarası sarılırmı bıraktığın bir sarı gül yetermi susturmaya hicranımı aşkın yasası değişmez ![]() ![]() varsın gidenler dönmesin ![]() ![]() yolcuyuz nasılsa birgün gönlümüzdeki sefere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|