Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceza, suç

Suç Ve Ceza Bizim

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Suç Ve Ceza Bizim

Suç ve Ceza Bizim Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz

İnsanlık her gün çeşitli suç çeşidini üretip duruyor Babasını öldüren mi ararsın yoksa sadece keyif için cinayet işleyeni mi? Bir cep telefonu uğruna arkadaşını öldüren kişi yaptığını haklı görecek kadar da kendinden emin

İnsan suç makinesi haline gelmiş Çoğu ise bunalım altına sığınıyor nedense Ne bunalımı bu anlamıyorum ben Kendini kaybetmesi insanlıktan çıkması hayvani içgüdülere sahip olması gerekir ki suç işlesin Demek ki toplumda insan kılığında on binlerce mahlûkat var haberimiz yok Bu kitleyi temizlemek gerekir ki topluma huzur ve saadet gelsin Her gün yeni bir cinayet olayıyla irkilmeyelim Biraz da inanç meselesi bu

İnsanlar kendi canlarını ne kadar çok seviyorlarsa adam öldürmekten çekinir Demek ki gün geldiğinde kendi canlarına kıyabilecek kadar aciz insanlar ki bu denli cahil ve cani olabiliyorlar Acizlik de diğer bir nokta elbette Aciz ve korku içinde yaşayan kişiler suça meyilli olur Nerde adi bir suç varsa yaparlar Hırsızlık dolandırıcılık cinayet aklınıza ne geliyorsa Tükenmeyecek toplumsal bir sorun meydana gelir Salgın hastalık gibi yaygınlaşır durmadan Çözüm ise eğitim Onları bir sirke atıp eğitmek gerek

Havva Gülbeyaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com