Mektup İşte |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mektup İşteMektup İşte Hikayesi - Mektup Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları hani her gece küskün dudaklarıma bir öpücük kondurup karanlık sokaklar içinde kayboluyorsun ya sevdiğim ![]() ![]() hani ben hep sevgili pencereme koşup arkandan el sallıyorum ya![]() ![]() hani sen de köşeyi dönmeden son bir bakış atıyorsun ya bana![]() ![]() öyle derin bir yanlızlığa bırakıyorsun ki beni![]() ![]() köşeyi dönüp kaybolduğun halde,belki dönüp bakar da beni göremez,üzülür diye dakikalarca ayrılamıyorum pencereden![]() ![]() ![]() oysa senin çok telaşın vardır ![]() ![]() yoğun işlerin![]() ![]() seni bekleyen çalışanların![]() ![]() hiç dönüp baktığın olmadı geri![]() ![]() ![]() sen gidince bütün odalara sis çöker öylece çöker kalırım bir sandalyeye![]() gözlerimden akan ılık yaşlar bir çift yol yapar yanaklarımda aslında katıla katıla ağlamak gelir içimden ama yapamam,katıla katıla gülemediğim gibi![]() ben sana hiç kavuşamadım ![]() tadına varamadım, engeller hep kılık değiştirdi,ama sabit kaldı aramızda ![]() ![]() hani yılları sayardık bir zamanlar![]() ![]() ne zaman geçecek diye oturup ağlardık en çok bebek mağazaları önünden geçerken severdik birbirimizi,eş olmanın hayaliyle yanardık![]() ![]() ![]() öyle çılgınca dolaşırdık yabancı memlekette iki arkadaş gibi şen şakrak, iki sevili gibi aşık, iki kardeş gibi masum ![]() ![]() kendi ellerimizin bile değmediği bir sevda değil miydi bizimkisi![]() ![]() öpmeye bile kıyamadığın nazlı bebeğindim ben senin![]() ![]() ![]() bir ilkokul talebesi gibi yurttan alıp okula götürdüğün,akşam hep aynı saatte geri getirdiğin emanet çiçeğindim ben senin ![]() ![]() pencereden sana el sallayıncaya kadar gitmezdin yurdun kapısından![]() ![]() emin olmak isterdin![]() öyle geniştiki bize zaman yayıla yayıla yaşardık aşkımızı ![]() ![]() saatlerce oturur anlamlı anlamsız bir ton kelime ederdik![]() ![]() konuşurken bile hiç ayrılmazdı ellerimiz![]() ![]() ne çok gülerdik hatırlar mısın,deli sanırlardı bizi ![]() ![]() dünyaya aldırmazdık![]() ![]() hani bir keresinde beni daha iyi görebilmek için yurdun önündeki dev çöp konteynırına çıkmıştın el sallarken dengeni kaybetmiştin çöpün içine düşmüştün de belki yirmi tane kedi yaygara içinde fırlamıştı düştüğün yerden hayatımda bir daha o anki kadar gülemedim sevdiğim![]() ![]() bir kaç dakika sonra konteynırdan çıkıp yeniden el sallamıştın bana seni o an sevdiğim kadar bir daha hiç sevemedim ötesi yoktu çünkü![]() ![]() çok seviliyorsun ![]() ![]() unutma sevdiğim![]() ![]() Aynur Engindeniz |
|
|
|